Meguiars Gold Class Skinn Wipes Skinn wipes for interiøret. Meguiars Gold Class Skinn Wipes Skinn wipes for interiøret. Meguiars Gold Class Skinn Wipes Skinn wipes for interiøret. Meguiars Gold Class Skinn Wipes Skinn wipes for interiøret.

Meguiars Gold Class Skinn Wipes

Skinn wipes for interiøret.

Varenr: G10900070382001094
139,-Kampanjepris
Veil.159,-
-+
7 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Wipes som renser, tilfører næring og beskytter skinnseter i en operasjon. Inneholder Aloe vera som bidrar til å beholde skinnet mykt og smidig. UV-beskyttelse for å unngå falming og aldring.

 

 

Gjenoppretter original farge og utseende og etterlater en fettfri finish.

 

Meguiars Gold Class Rich Lether Wipes er wipes som du kan bruke for en rask, komplett rengjøring av skinninteriør som bare trenger en rask oppfriskning, eller... Og det er kanskje her wipsene kommer til sin virkelige rett, du kan bruke de som nødvask når ungene har grist eller kjæledyret har løpt inn i bilen etter en tur i våt, sølete mark. 

 

Med skinnvipsene fra Meguiars kan du være trygg på at du ikke tørker ut eller fjerner det beskyttende laget skinnet har. Tvert imot renser og gjenoppretter du beskyttelsen i én opereasjon. Bare åpne boksen og tørk. Så enkelt er det!

 

Tips:

  • Dersom du bare skal fjerne litt søl eller en flekk, vask hele panelet. Det kan forekomme nyanseforskjeller i skinnet ved "flekkvasking" og det anbefales derfor alltid å vaske hele panelet. F.eks. hele sitteputen, hele sidevangen etc.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117855