Polytrol -en verden av muligheter

POLYTROL inneholder ikke silikon og er en dypt-penetrerende olje som gjenoppretter det opprinnelige utseendet og finish til gelcoat, plast, metall og andre overflater. Tørker til en sterk, langvarig og fleksibel finish. POLYTROL penetrerer dypt, gjenfukter pigmentene for så å gjenopprette farge og glans som har gått tapt gjennom eksponering av sollys, regn og forurensning. POLYTROL gjenoppretter glans og beskytter mot korrosjon på bart metall.

 

Owatrol Polytrol har så mange bruksområder at det enkleste er faktisk å starte med å fortelle om hvor du IKKE kan bruke Owatrol Polytrol! I utgangspungtet kan Polytrol brukes på alt som inneholder pigmenter, men... Ja, det er et men. Polytrol skal ikke brukes på sleksible overflater som gummi, pakninger og heller ikke på glass. Utover dette, er det nesten bare fantasien som setter grenser.

 

Vårt utgangspunkt og grunnen til at vi har lagt vår elsk i Owatrol Polytrol er selvsagt for hva den gjør med matte plastlister på biler. Vår lidenskap er bil, og det er der vi først tester ut bruksområdene. Plastlister, armene på vindusviskerne, ulakkerte, sorte støtfangere osv. er Polytrol det beste produktet på markedet. Legg merke til at jeg sier DET BESTE, og ikke "en av de beste". Jeg har etter alle mine år i denne bransjen (og det begynner å bli noen 10-år) ikke sett ett eneste produkt som er i nærheten av Polytrol i virkning eller varighet.

 

 

Owatrol Polytrol på hagemøbler

Etterhvert som vi ser oss rundt etter andre området og teste ut Owatrol Polytrol, ser vi både hagemøbler og putekasser som kan ha behov for et løft i både farge og glans. Først tester vi ut en putekasse. Den får et uvanlig stort løft og fremstår nesten som ny etter flere å i "dvale". Men også campingbord, plaststoler og utelampe imetall får et betydelig løft. Entusiasmen vokser...

POLYTROL - Fargen tilbake!

Hvor lenge varer Owatrol Polytrol?

Vi er selvfølgelig nødt til å stille dette spørsmålet. Kan det være for godt til å være sant? Vi ser, uten tvil, en umiddelbar effekt. Hvordan fargen - uansett hvilken farge det er på underlaget - kommer frem som når det var nytt. Men kan dette vare? Det måtte vi finne ut, og er i gang med en test som fortsatt vil vare i mange måneder...