Frakt og levering

 

Vi i Garasjetid.no er opptatt av at du som kunde får varene dine som forventet – til rett tid og på rett sted. Derfor samarbeider vi med Helthjem og Bring/Posten, som tilbyr flere ulike leveringsmetoder. I tillegg har vi Porterbuddy, som gir deg muligheten til samme-dags-levering (i utvalgte områder).

Hvis du ønsker mer informasjon om de ulike fraktalternativene våre, finner du det her.

 

Husk at vi alltid tilbyr fri frakt for bestillinger over 999 kroner (gjelder privatkunder), åpent kjøp i 60 dager, gratis retur og rask levering!

 

Levering til privatadresse:

 

 

 

Fri frakt: Ordre over kr. 999,- inkl. mva.. Du får alltid fri frakt på rimeligste fraktalternativ! (unntatt Svalbard)

· Helthjem tilbyr Pakke til Hentested. Leveringstid er 1-4 virkedager. Pakken kan spores og utleveres til ditt lokale hentested. Du vil få en SMS med hentemelding når pakken er klar til å hentes.

· Pris: GRATIS på ordre over kr. 999,- inkl. mva. / Pris: kr. 89,- på ordre under kr. 999,- inkl. mva..

· Maks. størrelse: 20 kg (60x50x50 cm)

· Merk at pakken kan bli levert med PostNord dersom Helthjem ikke har dekning for levering.

 

 

· Porterbuddy tilbyr samme-dags-levering (mandag - fredag ved bestilling før kl. 13:00) i stor-Oslo, Drammen, Jessheim, Ås, Drøbak, Holmestrand, Horten, Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Tjenesten vil kun vises på postnummer der det leveres.

· Neste-dags-levering tilbys nå også kunder i Bergen, Stavanger og Trondheim (forutsatt at ordre legges inn før kl. 12:00 dagen før på virkedager).

· Fraktkostnad: 69 kr for ordre under kr. 999,- inkl. mva. og 69 kr for ordre over kr. 999,- inkl. mva..

· Når ordren er pakket, mottar du en SMS med link til sporingsside der du kan velge om du ønsker kontaktløs levering. Porterbuddy gir deg også muligheten til å legge igjen informasjon om leveringen, du kan til og med sende meldinger direkte til budet underveis.

· Dersom dagens dato (så sant det er før kl. 13.00 og virkedag) ikke dukker opp, kan dette bety at Porterbuddy ikke har ledig kapasitet for leveringer den aktuelle dagen. Første mulige dato for levering blir forespeilet i kassen.

 

Utleveringssted (Posten Klimanøytral Servicepakke

· Pakker levert med Posten til postkontor eller Post i Butikk.

· Pris: kr. 29,- på ordre under kr. 999,- inkl. mva..

· Du får hentemelding på SMS, e-post eller i Posten sin app

· Hentefristen på pakker som hentes på Post i Butikk er 7 dager. Du kan kostnadsfritt via Posten-Appen eller via SMS be om forlenget hentefrist fra 7 til 14 dager.

 

Hjemlevering - På Døren

 

· Pakker levert hjem med Posten

· Pris: kr. 109,- på ordre under kr. 999,- inkl. mva..

· Pris: kr. 109,- på ordre over kr. 999,- inkl. mva..

· Posten leverer pakken hjem på kveldstid mellom kl. 17-21 i byer og tettsteder, og mellom 08-17 til øvrige steder (avhengig av ditt postnummer). Du får beskjed om forventet utleveringsdag i god tid, med sporingslenke på SMS eller e-post. Via sporingslenken kan du endre utleveringsdag. Tidspunkter kan endres i høysesong.

· I byer og tettsteder du få informasjon om estimert leveringstidspunkt innenfor et timesintervall. Da kan bilen følges i sanntid, og du kan gjøre valg underveis.

· Du kan også gi Posten fullmakt til å sette igjen pakken ved døren eller på angitt sted, og vil da få en bekreftelse når dette er gjort.

· Dersom pakken ikke kan leveres, blir den sendt til din lokale Post i Butikk.

· Mrk:! På Døren har samme leveringstid som Servicepakke. Samme-dags-levering tilbys kun av Porterbuddy i de områdene der de opererer. Se under for mer informasjon om Porterbuddy.

 

 

Vi tilbyr dessverre ikke levering til Svalbard, Bjørnøya eller Jan Mayen.

 

 

Du er velkommen til å hente varene din selv i vårt hentepunkt i Sandefjord. Dette er selvfølgelig gratis! Velg da alternativet "Hentepunkt Sandefjord" i kassen.

 

Merk at vårt lager er helautomatisert. Bestiller du dine varer for henting hos oss, så prioriteres disse ordrene av systemene. Som regel er dine varer klare til å bli hentet etter 1 - 3 timer etter at du la ordren. Ved stor pågang, kan det hende ventetiden blir lenger. Du vil motta en SMS når varene er klar til henting.

 

Åpningstider: Mandag - fredag 08.00 – 16.00.

Adressen er Nordre Kullerød 19, 3241 Sandefjord eller se Hentepunkt i Google Maps.

Telefonnummer Hentepunkt: 905 30 740

 

60 DAGERS ÅPENT KJØP

LAGERVARE BESTILT FØR KL. 14 SENDES SAMME DAG

FRI FRAKT OVER 999,-

GRATIS RETUR

PRISMATCH - VI MATCHER ALLE PÅ PRIS