Garasjetid er kvalitetstid

Garasjetid.no er Norges ledende nettbutikk innen vertikalen biltilbehør. Etter å bli etablert i 2019 har vi nå over 950 videoer på YouTube som viser deg hvordan du best mulig tar vare på bilen din og som inspirerer deg. Vi jobber med å tilby en total handleopplevelse hvor du finner alt du trenger for å ta vare på bilen, motorsykkelen, båten, bobilen eller annet. 
Vi vil jobbe for å være best i klassen, ikke nødvendigvis størst, men den beste aktøren på alle måter. Vi er her for å gjøre din handel litt enklere. 

 

 

Garasjetid ble skapt på gutterommet. Av menn - for menn! Når det er sagt er det ikke noe vi gutta setter mer pris på enn jenter i miljøet. Vi er som menn flest og sier ting vi egentlig ikke mener, fordi vi tror vi er “tøffe”. Garasjetid er utvilsomt for alle, og når det gjelder å se detaljer er kvinner ofte de som har best øye for slikt.

 

Uansett. Garasjetid har fokus på fritiden. I garasjen. Litt bortenfor “den virkelige verden” hvor vi kan senke skuldrene og fokusere kun på én ting om gangen. Enten det dreier seg om de utallige timene mange av oss bruker på MC’en i løpet av vinteren, for å ha den helt klar til første vårdag. Eller det kan være kameratskap og sosialt samvær mens man polerer på en bil og diskuterer hvem som fikk det blankeste panelet.

 

Garasjetid.no er en av Norges største nettbutikker for deg som er glad i kvalitetstid i garasjen. Uansett årsak til at det er blitt tilholdsstedet, “furtebua” eller din stolte “mancave”. Garasjetid er kvalitetstid og Garasjetid.no vil være en inspirator for å få mest mulig kvalitetstid ut av timene i garasjen.

 

Det å ta godt vare på bil, MC, sykkel, båt, bobil eller andre kjøretøy og leketøy skal ikke være et nødvendig onde. Ved å benytte gode metoder i kombinasjon med riktige produkter og verktøy, vil dette raskt bli en rekreasjon og din måte å koble av på.

 

Garasjetid vil levere mange hundre filmer om tema som opptar deg rundt vedlikehold av bilen eller andre kjøretøy. Faktisk vil vi gi deg minst én ny film hver eneste uke. Inspirerende tips, gode løsninger eller en bekreftelse av noe du allerede visste. Vi vil hjelpe deg å innrede garasjen riktig og fortelle deg hvordan du lyssetter riktig. Vi ønsker å være en inspirasjonskilde til din fritid, være med deg når du polerer bilen eller hjelpe deg i gang med å ta bedre vare på din nye bil, båt eller MC. Rådene du får av oss vil alltid være gratis. “Gode råd er gratis”, som vi pleier å si.

 

Bak konseptet Garasjetid står flere gründere fra Sandefjord:

  • Bjørn-Aage Bredal - 15 års erfaring innen bilpleie, gründer, den fremste autoritet innen bilpleie i Norge.

  • Per Christian Nilsen, en kjent profil i bilpleie-miljøet.

  • Bjørn Erik Tholfsen, mannen bak flere IT suksesser, Santech (i dag kjent som ALSO), Telefast (stor mobil distributør), MPX.no (i dag Komplett Bedrift) m.m. 

  • Hugo Rask-Jensen, gründer av REC Computers AS på 1990-tallet, co-gründer av MPX.no, flere sentrale roller i Komplett.

 

Det er ingen tvil om at Garasjetid er i eliteserien i norsk ehandel, og vi skal vokse videre derfra. Målet er ikke nødvendigvis å bli størst, men å bli best på det vi driver med, og være den største inspiratoren til at du trives i garasjen.

 

Garasjetid er kvalitetstid!