Hvordan gjøre bilpleie selv?

Det høres kanskje skummelt ut å gjøre bilpleie selv? Eller er du usikker på hvor du skal starte når du skal utføre bilpleie på egne biler? Og hva er bilpleie? Det er et relativt bredt begrep og det kan fort bli forvirrende å vite hvor man skal starte.
 
Om du skal vaske bilen, polere bilen, rense skinninteriøret, vaske dashbordet eller rengjøre felger, så har vi svaret og helt sikkert en film som kan vise deg hvordan du utfører bilpleie på egen bil.

 

Lær å polere med maskin

Ønsker du å komme i gang med maskinpolering, men er litt usikker på om du tør? Slapp av. Med dagens maskiner er maskinpolering blitt så enkelt at det eneste du oppnår er blank bil. Og det er vel målet eller?

En ny måte å starte dagen på

Morgenrutiner kan bestå av så mangt. Uansett er vel omtrent alle av de av den kjedelige arten, men lite er så givende som å skrape is av ruta? Inntil nå! Denne metoden er faktisk gøy!

Riktig valg av høytrykkspyler

Det er ikke enkelt å navigere seg i jungelen av høytrykkspylere der ute, og det kan være fristende å gå for det første og beste tilbudet som er nesten den maskinen du vil ha. Det er ikke sikkert det er så lurt. En høytrykkspyler skal du ha i mange år og den skal være en viktig del i å ta vare på verdier.

3 gode tips til bedre sikt i høst- og vintermørket!

Den kalde årstiden kan by på langt flere utfordringer enn kulde og snø. Sikt kan være en utfordring når snø, slaps, saltrester og annet legger seg som en hinne på frontruta.

Coating - ikke bare for lakkerte flater!

Coating tåler mer kjemi, minsker sjansen for å ripe opp klarlakken, varer lenge og har blitt veldig enkel i bruk. Med det har coating blitt et ord synonymt med lakkbeskyttelse men det finnes coatinger som også er spesiallaget for å fungere på de andre overflatene.

Derfor må du ha spesialmiddel for å fjerne salt!

Det kan være lett å tro at en tilsynelatende ren overflate er fri for salt, men så enkelt er det nok ikke. Når du vasker bil på vanlig måte vil du kun klare å fjerne skitt og salt som sitter utenpå overflaten. 

Hva er skumvask og er det egentlig nødvendig?

Når vi snakker om å “skumme ned” en bil, referer vi til å legge et “teppe” av skum over hele bilen. Dette teppe dekker bilen fullstendig. Både felger, hjul, opp under hjulbuen og over hele karosseriet. Inkludert vinduer og tak.

Dette er det første du bør gjøre når du har kjøpt ny bil

Når du henter en helt ny bil hos forhandleren kribler det litt ekstra i magen. Man bruker gjerne litt tid på å beslutte hvilken bil man vil gå for og når man endelig har bestemt seg, er ventetiden så alt for lang. 

PC viser hvordan polere bil

Polering av bil med Hybrid Solutions

Hybrid Solutions fra Turtle Wax er en helt ny serie som er utviklet av og for den mest kresne entusiast. Hybrid Solutions endrer hele synet vårt på det å polere og beskytte lakken på bilen vår. Aldri har det vært enklere å få et perfekt resultat

Mikrofiber laget av resirkulert plast

Mikrofiber laget av resirkulert plast for absolutt beste kvalitet!

Mikrofiber inneholder store mengder plast. Ved å kun bruke resirkulert plast i produksjonen av mikrofiber tar vi et stort sprang i riktig retning for å ta bedre vare på miljøet vårt.

Lær å polere bil med maskin

Maskinpolering av bil for nybegynnere

En poleringsmaskin tar deg ikke bare raskere til målet, den gjør også jobben svært mye bedre enn hva du klarer kun for hånd.  Med dagens maskiner er det dessuten enklere enn noen gang å få et bra resultat!

Fugleskitt på bilen

Hvorfor driter fuglene på min nyvaskede bil?

Sommertid kan forbindes med late dager, sene kvelder, solfylte strender, ren bil og… fugleskitt på panseret! Er det ikke underlig hvordan det kan virke som fuglene leter opp din nyvaskede bil for å gjøre sitt fornødne? Det kan neppe være tilfeldig?