En Innovativ Tilnærming til Bilvask

Gloss Factory Hybrid SiO2 Complete

Bilvask er en viktig del av vedlikeholdet for ethvert kjøretøy, spesielt i vintermånedene når veisalt og skitt lett fester seg til bilens overflate. I denne artikkelen utforsker vi en moderne og effektiv metode for bilvask ved hjelp av Gloss Factory Hybrid SiO2 Complete, et 2-komponent keramisk vaskesystem, demonstrert i en instruktiv video.

 

Den innovative vaskehansken med 2 helt spesielle strukturer, henter frem egenskapene i 2-komponent vaskesystemet for en langvarig, god beskyttelse og helt ren bil i én og samme prosess.

Den Tradisjonelle Vaskemetoden

Tradisjonelt innebærer bilvask en enkel såpe- og vannprosess, etterfulgt av tørking. Denne metoden kan imidlertid være tidkrevende på en skitten vinterbil og ofte utilstrekkelig for å gi langvarig beskyttelse mot elementene.

Gloss Factory Hybrid SiO2 Complete: En Game-Changer

Gloss Factory Hybrid SiO2 Complete representerer en aldri så liten revolusjon innen bilpleie. Dette systemet kombinerer Gloss Factory Hybrid Vaskehanske, Hybrid Shampo, og Hybrid SiO2 for en overlegen vask og beskyttelse.

1. Hybrid Vaskehanske

Denne vaskehansken er utformet med en hybridteknologi som kombinerer chenille-mikrofiber og myk mikrofiber med fremhevet kapplæreffekt, noe som sikrer en skånsom, men effektiv rengjøring.

2. Hybrid Shampo

En nøye utviklet bilsåpe som gir en dyp og skinnende rengjøring, spesielt når den blandes med Hybrid SiO2.

3. Hybrid SiO2

Denne keramiske beskyttelsen gir langvarig glans og robusthet. Når den blandes med Hybrid Shampo vil aktiveringen starte umiddelbart, slik at effekten forsterkes, og resultatet blir enestående.

Bruksanvisning

 1. Forberedelse: Velg et egnet sted for vask, helst i skyggen.
 2. Skumvask: Påfør skum på hele bilen for å løsne overfladisk skitt.
 3. Blande Såpe og Beskyttelse: Bland 2-4 korker av både Shampo og SiO2 i en bøtte med vann (like deler av hver).
 4. Vask og Påføring med Vaskehanske: Bruk vaskehansken til å vaske og påføre SiO2-beskyttelsen.
 5. Skylling: Skyll bilen grundig med rent vann.
 6. Tørking: Bruk et høykvalitets tørkehåndkle for å tørke bilen.
 7. Inspeksjon: Sjekk at overflaten er jevn og skinnende.

Fordeler

 • Skreddersydd Rengjøring og Beskyttelse: Tilpass blandingen for optimal effekt. Du kan øke blandingen for kraftigere vask, eller sterkere beskyttelse, men bruk alltid like deler.
 • Synergi mellom Produkter: Hver komponent fungerer i harmoni med de andre.
 • Langvarig Resultat: Keramisk beskyttelse gir varig glans og beskyttelse.
 • Enkel og Brukervennlig: Passer for både profesjonelle og hobbybrukere.

 

Gloss Factory Hybrid SiO2 Complete tilbyr en moderne løsning for bilvask som ikke bare renser, men også beskytter kjøretøyet over tid. Denne metoden er ideell for de som ønsker en effektiv, langvarig og skånsom bilvask.