Gloss Factory kupé- og AC-rens:

En dyptgående løsning for et friskere bilinteriør!

Gloss Factory kupé- og AC-rens er utviklet for effektiv fjerning av vedvarende og ubehagelige lukter i bilens interiør. Dette produktet er nøye utformet for å angripe og nøytralisere lukter på et molekylært nivå, noe som sikrer en permanent løsning på luktproblemer. Ved å kombinere avanserte lukteliminatorer med kraftfulle enzymer, arbeider Gloss Factory kupé- og AC-rens for å effektivt innkapsle og eliminere luktmolekyler, og etterlater kupéen med en langvarig og forfriskende duft.

 

Gloss Factory Kupé og AC rens er svært enkel i bruk, og gir deg frisk luft på minutter.

Hvordan produktet fungerer

Gloss Factory kupé- og AC-rens benytter seg av en aerosolbasert teknologi som sprer en fin tåke gjennom bilens ventilasjonssystem. Denne tåken når ut til selv de mest utilgjengelige områdene av viftesystemet og klimaanlegget, og sikrer en omfattende rensing av alle luftkanaler. Denne prosessen garanterer ikke bare fjerning av eksisterende lukter, men bidrar også til å forebygge fremtidig luktutvikling.

Typer lukter som kan fjernes

Gloss Factory kupé- og AC-rens er spesielt effektiv mot en rekke typiske og utfordrende lukter som ofte finnes i bilinteriører:

 • Kjæledyrlukter: Lukter fra kjæledyr, spesielt hunder, kan være vanskelige å fjerne. Disse lukter kan "bakes" inn i bilens interiør, men Gloss Factory kupé- og AC-rens trenger dypt inn i stoffene og eliminerer kilden til lukten.
 • Røyklukt: Røyklukt setter seg fast i bilens interiør og kan være svært vedvarende. Dette produktet fjerner effektivt røyklukten og etterlater en frisk duft.
 • Matlukter: Lukter fra mat og drikke som har blitt sølt eller etterlatt i bilen over tid, kan også effektivt fjernes.
 • Fuktighet og mugg: Lukter forårsaket av fuktighet, mugg, og jordslag, spesielt i kaldere og våtere klima, kan skape en ubehagelig atmosfære i bilen. Gloss Factory kupé- og AC-rens angriper disse luktkildene direkte, og fjerner dem permanent.

Bruksanvisning

Bruken av Gloss Factory kupé- og AC-rens er enkel og krever ingen forhåndskunnskaper eller spesialverktøy:

 1. Forberedelse: Start bilen og sett klimaanlegget på maksimal styrke med kald luft.
 2. Plassering: Plasser aerosolbeholderen på et stabilt underlag, som gulvet foran passasjersetet.
 3. Aktivering: Trykk ned utløserknappen på aerosolen til den låses, og la den frigjøre tåken.
 4. Ventetid: Hold dører og vinduer lukket, og la systemet kjøre i 10-15 minutter.
 5. Lufting: Åpne dører og vinduer for å lufte ut i ytterligere 10-15 minutter før bilen tas i bruk igjen.

Fordeler

 • Langvarig effekt: Tilbyr en permanent løsning mot luktproblemer, i stedet for å bare maskere dem.
 • Forfriskende duft: Etterlater en behagelig og langvarig duft av Tropic Peach, som forbedrer kjøreopplevelsen.
 • Allsidighet: Kan brukes i alle typer biler, uavhengig av om de har klimaanlegg eller ikke.

 

Gloss Factory kupé- og AC-rens er et ideelt valg for de som ønsker å opprettholde en frisk og ren atmosfære i bilen. Med sin enkle bruk og evne til å nøytralisere lukter på et dypt nivå, er det et essensielt verktøy for å forbedre både komforten og hygienen i kjøretøyet. Prøv det selv og opplev en merkbart friskere og mer innbydende bilinteriør.