Beskytt interiøret med Keramisk Coating

Keramisk coating er blitt et kjent uttryk innen bilpleiemarkedet de siste årene, spesielt som en forsegling til lakk, men nå også til glass, felger og man har fått keramisk coating hurtig spray.

 

Keramisk Coating for interiør

 

Man kan ikke annet en å si at Keramisk Coating fungerer og det gir en utrolig god beskyttelse til overflaten, samtidig som det gjør vedlikehold veldig enkelt. Man har forskjellige grader av Keramisk Coating, alt fra de som varer opptil 5 år og til de som holder 6 mnd. Selvfølgelig er arbeidsmengden med påføring også svært ulik og kunnskapsnivået som trengs er svært ulikt.


Noe som det ikke har vært mye av på markedet hittil, er interiørprodukter med keramiske egenskaper, som er effektive og enkle å bruke! Chemical Guys har dog lansert en hel linje med Keramiske produkter til interiøret, vi har testet og er svært fornøyd med resultatet.

Både til tekstil, plastikk og vinyl


Produktlinjen inneholder Chemical Guys Hydro Interior, Chemical Guys Hydro Thread og Chemical Guys Hydro View. Dette er produkter som dekker alt fra vinyl til tekstiler og glass.

Chemical Guys Hydro Interior er en «quick detailer» for interiøret, den rengjør overflaten effektivt, etterlater en fin matt finish og tilfører keramisk beskyttelse. Den er fin på dashboard, innsteg, pedaler og ikke minst kunstskinn. Produktet er kjempe enkelt å bruke, legger ikke igjen noen rester eller «streaks» Nå er interiøret beskyttet og blir mye enklere å holde rent, støv vil heller ikke trekke seg til overflaten.

Chemical Guys Hydro Threads er laget for tekstiler, som f.eks seter i stoff/alcantara, gulvmatter osv. Denne legger igjen en keramisk forsegling, som gjør at vann og smuss bare preller av. Denne er også genial å bruke på kabriolet tak, sko, jakker og ikke minst sofa/stoler man har hjemme. Denne gjør så man unngår flekker og om man er uheldig og søler noe, er det bare å tørke av.

Vask og legg keramisk beskyttelse på rutene samtidig


Chemical Guys Hydro View er enn glassrens, som også inneholder keramiske egenskaper. Denne rengjør effektivt og enkelt, samtidig som den legger igjen beskyttelse. På innsiden vil den hjelpe til å forhindre f.eks dugg. Mens på utsiden vil den få vannet til å prelle av ved regn, noe som øker sikten betraktelig. Den er utrolig enkel og rask å bruke og vil gi deg «usynlig vindusvisker» effekten over lengre tid.

Oppsummering


Oppsummert så gir disse produktene et rent og beskyttet interiør, som gjør vedlikehold mye enklere for din del. Dessuten vet man at interiøret er godt beskyttet og dette hindrer slitasje. Bil er ofte en stor investering som man ønsker å ta vare på, så man kan få mest mulig igjen ved et eventuelt salg i fremtiden. Det geniale er at man ikke trenger å være noe ekspert for å bruke disse produktene, dette er noe alle klarer å gjøre. Du trenger ikke å ha tilgang til garasje engang.