Gloss Factory Tekstilrens Tekstilrens med skumdyse, 500ml Gloss Factory Tekstilrens Tekstilrens med skumdyse, 500ml Gloss Factory Tekstilrens Tekstilrens med skumdyse, 500ml

Gloss Factory Tekstilrens

Tekstilrens med skumdyse, 500ml

Varenr: 1721807090055173029
99,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Tekstilrens er et effektivt rengjøringsmiddel for alle typer tekstiler. Den kommer med en helt unik spraytrigger som muligjør å spraye i skum, som er mer effektivt på vertikale flater og flere typer tekstiler. Og man kan spraye "vanlig" dusj om kan være mer effektivt på andre flater.

 

Generelt anbefaler vi å bruke skumdysen (lukket dyse), som øker virkningen av produktet samtidig som du bruker mindre rengjøringsmiddel. Dette er også positivt med at tekstilene blir mindre fuktig. Skummet bidrar til å løfte ut flekkene fra fibrene og lar deg enkelt fjerne det. For å øke rengjøringseffekten anbefaler vi at du benytter en myk børste eller kost underveis i rengjøringen.

 

Spraydysen kan være mer effektivt på harde overflater, eller tekstiler som er tett pakket, som f.eks. i bagasjerom eller matter.

Gloss Factory Tekstilrens

  • Kan brukes på de fleste tekstiler, inkludert Alcantara
  • Rengjør ned i fibrene
  • Fjerner flekker og søl

Du kan benytte Gloss Factory Tektstilrens til å rengjøre gulvmatter, seter, klær, sko, alcantara og all annen tekstil som har blitt møkkete. Etter du har rengjort med Gloss Factory Tekstilrens anbefaler vi sterkt at du beskytter med Gloss Factory Tekstilimpregnering som gjør vedlikeholdet enklere i ettertid.

 

Slik bruker du Gloss Factory Tekstilrens

  1. Støvsug overflaten godt
  2. Spray et jevnt lag med Tekstilrens på flekken eller hele sete, evt inn i kost/børste.
  3. Jobb produktet med kost/børste og tørk over med en fuktet klut.
  4. Tørk av en ekstra gang med en lett fuktig klut og deretter tørr klut.

 

Gloss Factory Tekstilrens er også meget godt egnet i samspill med en tekstilrensemaskin.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184041