Gloss Factory Detailing Brushes 3-pk med detailerkoster Gloss Factory Detailing Brushes 3-pk med detailerkoster

Gloss Factory Detailing Brushes

3-pk med detailerkoster

Varenr: 18142117090055170349
119,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gloss Factory Detailing Brush er en detailerkost laget av skånsome materialer. Her får du en detailerkost med skaft i treverk, myk bust og feste til bust i plast. 

 

En detailerkost er noe alle som vasker bil burde ha. Gloss Factory Detailing Brush lar deg enkelt komme til steder du ikke klarer med vaskehansken. Bruk den til å rengjør panelskjøter, pakninger, tanklokk og spesielt frontgrillen. Dette bør du gjøre i prosessen når du skummer så du har god glid under vasking. Skal du vaske motorrom så er en detailerkost et må ha produkt! 

Gloss Factory Detailing Brush tåler hard kjemi som syrer og høy alkaliske produkter. Dette gir deg en detailerkost som er med på mange vask. Et tips for å beholde den fin i lang tid er å vaske den under lunket vann etter hver gang du bruker den.

 

Detailing Brush kan fint også brukes på interiør. Passer utmerket til å rengjøre dørkarmer, pedaler, ventilasjonsriller og andre små ting som brytere og knapper. Bruk den med din favoritt interiørrens og tørk av med en klut. 

 

Hva du bruker Gloss Factory Detailing Brush til er kun fantasien din som setter en stopper for. 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
129655