129655 129655

Gloss Factory Detailing Brushes

3-pk med detailerkoster

Varenr: 18142117090055170349
129,-Kampanjepris
Veil.159,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAlternativerAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Gloss Factory Detailing Brush er en detailerkost laget av skånsome materialer. Her får du en detailerkost med skaft i treverk, myk bust og feste til bust i plast. 

 

En detailerkost er noe alle som vasker bil burde ha. Gloss Factory Detailing Brush lar deg enkelt komme til steder du ikke klarer med vaskehansken. Bruk den til å rengjør panelskjøter, pakninger, tanklokk og spesielt frontgrillen. Dette bør du gjøre i prosessen når du skummer så du har god glid under vasking. Skal du vaske motorrom så er en detailerkost et må ha produkt! 

Gloss Factory Detailing Brush tåler hard kjemi som syrer og høy alkaliske produkter. Dette gir deg en detailerkost som er med på mange vask. Et tips for å beholde den fin i lang tid er å vaske den under lunket vann etter hver gang du bruker den.

 

Detailing Brush kan fint også brukes på interiør. Passer utmerket til å rengjøre dørkarmer, pedaler, ventilasjonsriller og andre små ting som brytere og knapper. Bruk den med din favoritt interiørrens og tørk av med en klut. 

 

Hva du bruker Gloss Factory Detailing Brush til er kun fantasien din som setter en stopper for. 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Gloss Factory
Produsent Gloss Factory
Type Børster og koster


Alternativer
Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(9)
Gloss Factory Detailing Brushes3-pk med detailerkosterMulig jeg har vært uheldig med mitt sett, men dette var triste greier. Slipper mer bust en en hund som røyter. Skal ikke klage så mye til 40kr for et sett (spesialtilbud), men til fullpris finnes det koster som røyter mindre om man ser forbi detailerprodukter.
Gloss Factory Detailing Brushes3-pk med detailerkosterMust have. En drøm ved motorvask og steder der det er mye krinkler og kroker
Gloss Factory Detailing Brushes3-pk med detailerkosterRimelige børster av imponerende kvalitet. Disse tåler fint å bli sammenlignet med langt dyrere børster av antatt bedre kvalitet. Kommer garantert til å kjøpe flere av disse!
129655