Ultimat glans på sort bil

Svartlakkerte biler er ikke de enkleste å få frem dybde og "eksklusivitet" i glansen på. I tillegg blir det veldig lett synlige vannflekker, riper, swirls, vaskeriper smuss og støv. Slik får du den ultimate glansen tilbake!

 

For en stund tilbake så kom Turtle Wax med serien Hybrid Solutions, som tar i bruk helt ny teknologi. Dette tok bilpleiebransjen med storm - og det har aldri vært enklere å oppnå et bra og varig resultat. Nå har de tatt dette et steg lenger. De har kommet med en serie som er spesielt for svarte bilen.

 

Svarte biler ser veldig eksklusive ut når de har den dype gløden og glansen, men de fleste av oss klarer ikke å holde den slik. Vi kjører den i bilvaskemaskinen, børster snø av, vasker med vaskehanske og andre ting. Svarte biler blir fort gråaktig og full av riper (det vi kaller vaskeriper).

 

Den nye serien til Hybrid Solutions er tilsatt sorte pigmenter (farge i polishen). Det vil si at når vi polerer så får vi fylt opp disse ripene og så blir det beskyttet av Hybrid Solutions - som er langvarig. Det har kommet to produkter: 
Hybrid Solutions Ceramic Black Polish og Hybrid Solutions Ceramic Black Wax. På samme måte som de andre produktene i Hybrid Solutions serien, så kan de brukes hver for seg - men de jobber best sammen.

 

Slik er fremgangsmåten for best resultat:

 

1. Begynn med polishen

Rist flasken med polish godt, bruk en applikator (vi bruker Turisimo Applicator Pad) Påfør en ertestor dråpe med polish på applikatoren og bak dette godt inn i padden. Spre polishen raskt over området du skal jobbe på, for å fordelt polishen utover. Deretter jobber vi med små bevegelser og moderat trykk. Det er litt slipemidler i polishen som hjelper på sammen med pigmentene som skjuler ripene for oss.

 

Polishen er like lett å legge med maskin, ta polishen på en myk pute og spre på lav hastighet, skru opp hastigheten og poler på området. Har du maskin går det raskere, men resultatet blir like bra for hånd.

 

Nå skal polishen tørke. Det skal bli til en dus hinne som kan tørkes lett av med en klut etterpå. Når du polerer bilen din så begynner du en plass og jobber seksjonsvis rundt bilen, og når du har kommet til der du startet er polishen tørr og kan tørkes rett av.

 

2. La det herde i 24 timer

Nå må det du har gjort hittil herde i 24 timer.

 

3. Påfør spray wax

Bruk en kvalitetsklut som Turisimo Edgeless All Rounder, rist flasken først og spray Hybrid Solutions Ceramic Black Wax 2-3 ganger inn i kluten (ikke på panseret). Det er viktig å riste spray waxen for å fordele pigmentene ordentlig.

 

Spre spray waxen utover området og jobb det litt inn på samme måte som i steg 1. Snu kluten eller ta en ny og tørr klut og tørk over med raske bevegelser - til du får høyglansen. Etter spray waxen har tørket, tørker du den lett av.

 

Se forskjellen: