Hybrid Solutions Ceramic Black Wax Ceramic Acrylic Spray Coating 500ml

Hybrid Solutions Ceramic Black Wax

Ceramic Acrylic Spray Coating 500ml

Varenr: 22825010322536366
259,-Kampanjepris
Veil.369,-
-+
45 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Forbedring av farge og glans for svarte lakkoverflater!

 

Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax er utviklet for å øke dybden og glansen i sort lakk. Samtidig som den gir en varig, god beskyttelse som gir god vannperling og avviser skitt meget elegant!

 

Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax inneholder keramisk SiO2 og akrylpolymerer som gir et ekstra holdbart beskyttelseslag. Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax er er også laget med hydroglidepolymerer, pigmentert polish og karnaubavoks for ekstra fordeler i sort lakk.

 

 

Biler med sort lakk trenger litt ekstra glans for å gjøre fargen virkelig eksklusiv. Det er lett å se riper, swirls og småskader på sorte overflater. En sort lakk blir dessuten fort "koksgrå" etter noen vask. Spesielt dersom du har kjørt den i bilvaskemaskinen.  Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax er kanskje den raskeste og mest brukervennelige sprayvoksen på markedet for å få tilbake "gløden" i sort lakk!

 

Ved å kombinere svartpigmentert polish og karnaubavoks fyller Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax lette riper, og etterlater bare en dyp, rik svart glans. En glans som er blank og eksklusiv - slik sort lakk er ment å være! I tillegg tilfører den voks hydro-glide polymerer. Det høres flott ut, men det har en viktig effekt. Disse polymerene gir en super-glatt overflate som gjør at vann preller av og dermed skitt ikke fester seg så lett. Bilen vil ikke bare holde seg ren lenger. Den blir også vesentlig lettere å vaske.

Slik bruker du Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax

  • Vask og tørk bilen.
  • Inspiser lakken. Hvis den viser tegn på oksidasjon eller har dype riper bør du behandle overflaten med Turtle Wax Hybrid Solutions Ceramic Black Acrylic Polish først. 
  • Spray Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Wax inn i en mikrofiberklut og tørk ut over lakken på et lite område.
  • Snu kluten, eller ta en ny, tørr klut og buff til du får en tørr, glansfull overflate
  • Fortsett slik seksjonsvis rundt bilen.
  • Produktet bør få herde i 24 timer før bilen utsettes for regn for best holdbarhet.
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
142066