Hybrid Solutions
Verdens mest avanserte bilpleie gjort enkelt!

Når Turtle Wax skulle utvikle en helt ny serie såper, voks, polish og hurtigforseglinger, gikk de til noen av verdens mest kjente detailere for å få råd. Dette resulterte i et samarbeid på et nivå vi aldri før har sett fra Turtle Wax. Hele utviklingen fra start til slutt ble gjennomført med detailerne i testpanelet.
Dette er nok grunnen til at Turtle Wax er blitt hyllet verden over av sin nye serie. Dette er avansert bilpleie gjort enkelt!

 

Ekstremt glatt og vannavvisende

Hybrid Solutions serien bruker keramisk SiO2 teknologi for å gi ekstrem vannavvisende effekt. Du vil oppleve at vannet knapt treffer overflaten før det er borte. Dette betyr også at skitt og smuss ikke fester seg så lett og du vil ha ren bil lenger. Keramisk SiO2 teknologi gir dessuten langvarig, steinhard beskyttelse.

 

Dessuten vil biler beskyttet med Hybrid Solutions oppnå en enorm glans som varer i måneder. Drømmer du om blankere bil enn naboen har veien aldri vært kortere. Turtle Wax Hybrid Solutions gir deg beskyttelse, glans og langt enklere bilvedlikehold.

 

Den enkleste vei til de beste resultatene

Hybrid Solutions er først og fremst utviklet i samarbeid med noen av verdens mest profilerte detailere. Det vil si kravene er skyhøye til resultat. Når vi vet at Turtle Wax samtidig sette skyhøye krav til at jobben skal være enkel og overkommelig for de fleste, har de denne gangen rett og slett skutt gullfuglen.

 

Hybrid Solutions serien vil du ha med deg fra første gang du holder i en poleringsmaskin og hele veien etterhvert som du detailer biler. Enten hele serien eller du plukker frem dine favoritter i serien. Polishen og spraycoatingen i serien fungerer bra hver for seg, men helt fenomenalt sammen. Vil du komme i gang med maskinpolering, er dette et smart sted å starte.

 

Varig resultat

 

Hybrid Solutions gir varige resultater, takket være en keramisk SiO2 teknologi. Dette betyr at du vil oprettholde glans, beskyttelse og den vann/skitt avvisende effekten i lang tid. Serien har dessuten flere produkter som kan hjelpe deg å forlenge både beskyttelse, glans og varighet. Man kan. f.eks. i forbindelse  med tørking etter vask, forbedre varighet og effekt fra Hybrid Solutions - samtidig som man gjør tørkingen av bilen til en lek.

 

Ved å bruke Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax etter bilvask, vil du ikke bare gi lakken en blankere, glattere overflate som beskytter mot forurensing, den vil dessuten bidra til at tørkingen av bilen går raskere og ikke minst er mer skånsom. Er du opptatt av å gjøre alt du kan for på unngå vaskeriper eller hårfine riper etter tørking, er dette absolutt en metode bør bruke.

 

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax legger selvsagt igjen en god beskyttelse, som navnet tilsier, men for meg er det forst og fremst en meget god "tørkehjelper" da den umiddelbart løser opp spenningen i vennat, som gjør at vannet er raskere og enklere å transportere bort.

 

 

Et annet alternativ for å forlenge varighet av beskyttelse og glans er å bruke Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax til bilvasken. Dette er en såpe som oprinnelig er laget for bøttevask. Dvs. en såpe man skal ha i bøtta når man vasker bil. Som du kanskje vet elsker vi å vaske med skumkanon, så her er det muligheter om man gjør det på denne måten:

 

 

Et siste tips...

Et siste tips til deg som vil opprettholde den nypolerte glansen, beskyttelsen og vann-/skittavvisende effekten så lenge som mulig - uten å måtte gjøre hele jobben på nytt. Ved å benytte deg av Hybrid Solutions Ceramic 3 in 1 Detailer vil du gjenvinne dybden i glansen og bevare/forsterke beskyttelsen. Raskt, enkelt og meget smart.