Sorte dekk og glinsende felger

Når dekksidene er sorte og felgene glinser i solen, løfter dette helhetsinntrykket av bilen betrakelig. Dette er prikken over i-en for mange.

Det kan være mange forskjellige utgangspunkt for å komme dit, men for å holde både dekksider og felgene rene lenger, er det mange fellesnevnere. Her viser vi deg noen tips på hvordan du får det til med din bil.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Når felgene virker helt håpløse

Har du felger som ikke har vært rengjort på evigheter, eller du ønsker å vaske innsiden av felgen grundig? Her er en metode fra Quixx som gjør dette effektivt og svært skånsomt - selv om det ved første øyekast kan se brutalt ut.

 

Les mer og kjøp produktene jeg bruker i filmen her!

 


Fra håpløse felger til skinnende rent uten berøring

Oftest når felgene er mørke brune eller gulbrune er det fordi de er dekket av bremsestøv. Dette er metallpartikler og rester fra bremseskive og bremseklosser. Dette løser du enklest opp med en metallpartikkelfjerner. Er den dessuten gelbasert, som den vi bruker i denne filmen, klamrer den seg så godt fast at den løser opp alt - slik at du bare kan spyle felgen ren!

 

Produktet vi bruker i denne filmen kjøper du her:

Turtle Wax Iron-off Gel

 


Fra brune til sorte dekk og glinsende felger i samme operasjon

Ann-Mari Fossen er nok mest kjent for å ligge sidelengs med blårøyk som en eim rundt bilen. Hun er derimot like opptatt av at bilene hun kjører skal se smashing ut. Og dekksidene skal være sorte - ikke brune!

 

Gloss Factory Wheel & Tire Cleaner

Glosser Pumpekanne

SONAX Xtreme Natural Shine Tyre Care

Gloss Factory Applicator

 


Disse verktøyene gjør felgvask enklere

Om du ønsker å gjøre det skikkelig, må felgene vies litt ekstra tid. Det er her det er mest skittent og det er på felgene det virkelig sitter hardt. Og det er ikke bare den siden du ser hvor skitt, salt og møkk brenner seg fast. Også innsiden av felgene bør rengjøres.

 

 

Sonax Xtreme WheelCleaner MaxEffect

Gloss Factory Detailing Brushes

Gloss Factory Rim Glove

Gloss Factory Wheel Brush

 

 


Slik bevarer du felgene renere lenger!

Se for deg felger hvor salt, slaps og søle ikke fester seg. Eller hvor bremsestøv ikke klarer å brenne seg fast! Se for deg felger som holder seg renere lenger!

 

 

Armor All Shield for Wheels

Turtle Wax Iron-off Gel