Hybrid Solutions gjør jobben enkel og beskyttelsen avansert!

Hybrid Solutions fra Turtle Wax er en helt ny serie som er utviklet av og for den mest kresne entusiast. Hybrid Solutions endrer hele synet vårt på det å polere og beskytte lakken på bilen vår. Aldri har det vært enklere å få et perfekt resultat med dybde i fargen, god glans og lang beskyttelse.

Om du er entusiast eller en gryende amatør vil du elske denne serien. Tro meg!

 

 

 

SiO2 Teknologi

Hybrid Solutions gir en keramisk beskyttelse i form av SiO2, noe som gir en god varighet og ikke meinst en ekstremt vannavvisende overflate. det siste er smart for å holde bilen ren lenger. Overflaten på bilen din blir nærmest som en teflonstekepanne hvor ingenting fester seg. Skitt, smuss og søle bare sklir av...

 

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Korriger lakken din, la den være blank og med en varig beskyttelse mot fremtidige forurensinger i ett produkt. I tillegg til å være åpenbart praktisk, spare tid og tid, har Hybrid Ceramic superhydrofobe egenskaper som gir mulighet for vannperling i lang tid. Den har dessuten presisjonspoleringsmidler for å fjerne mindre lakkfeil og riper - og syntetiske vokspolymerer for å øke dybden av farge og glans.

 

 

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir lang holdbarhet 

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

 

Ved å kombinere Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax med Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating får du rett og slett imponerende varighet, på en enklere måte enn jeg noen gang har opplevd!

 

 

Langvarig beskyttelse og enklere bilvask

 

Ved å legge Hybrid Solutions på bilen, vil du som sagt oppleve at vann preller av. Det vil liksom ikke feste seg til overflaten. Dette gjør også bilvask veldig mye enkelere. Bilvask har aldri gått så raskt.

 

Dersom du ønsker å "booste" dette ennå mer, slik at varigheten blir "pushet" til maks og dessuten tørkingen går ennå raskere, skal du i forbindelse med vask legge på Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax. Denne vil fungere som en "booster" til beskyttelse, glans og varighet. Du bruker den i forbindelse med tørking av bilen. Dermed tar det egentlig ingen tid å legge denne. Tørke bilen må du uansett og ved å spraye litt av denne på bilen før tøt, vil dessuten tørkingen gå raskere og gi et garantert skjoldefritt resultat.

 

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax bruker jeg ved hver vask. Slik får jeg en så glatt overflate at jeg kan oppleve å kollidere med samme mygg 2 ganger. Lakkoverflaten blir nærmest som en teflon-stekepanne; ingenting fester seg til den. Det betyr ikke bare at det tar lenger tid før bilen blir skitten, men vask går mye, mye raskere.

 

 

Lær mer om maskinpolering her

Les om hva skumvask er og hvorfor det er smart her

Les mer om hvordan du legger coating her