Rens og desinfisering i bilen

For å opprettholde et godt miljø i bilens coupé er det viktig med er rent og sterilt klima. Med enkle hjelpe midler kan du både dyprense tekstilseter, desinfisere AC-anlegg og luftkanaler og rense alle bilens overflater effektivt.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Slik renser du skikkelig skitne tekstilseter

Av og til må du på med riktidg redskap for å få jobben gjort. En tekstilrenser fra Kärcher som vi bruker her, gjør ikke bare jobben enklere og raskere, men også langt bedre. Her renser vi skikkelig i dybden.

 

Kärcher Tekstilrens Pro. Kit

 


Rens AC anlegget helt uten bruk av kjemikalier

Over tid vil det bygge seg opp skitt, bakterier og kanskje muggsporer i luftkanaler og AC-anlegget, som forårsaker dårlig lukt. Det å rense dette er nok enklere enn mange tror, og ved å bruke denne metoden jeg bruker her, blir du kvitt 99,9% av alle bakterier. Helt uten bruk av kjemikalier eller parfymer. Alt du sitter igjen med er frisk luft!

 

Karcher SC 4 EasyFix

Karcher SC 3 EasyFix

Kärcher SC 1 dampvasker

 

 


Fjern vond lukt fra AC og viftesystemet

Vond lukt fra AC anlegget? Når det lukter sure sokker i bilen er det på tide å gjøre noe. Svaret er så enkelt som 1-2-3.

 

 

Denne metoden dreper 99,9% av alle bakterier i AC-anlegget!

 

Turtle Wax Odor-X Whole Car Blast

 


Slik støvsuger du de vanskeligste steder

Det er ikke alltid det er like lett å komme til over alt inni bilene med støvsuger. Gloss Factory Dust Destoyer gjør mange oppgaver du tidligere bare ga opp til en lek, dessuten vil du oppdage at det går raskere å ta en "kjapp rengjøring" da du enkelt støvsuger opp støv - uten å måtte fjerne mynter, nøkler eller annet som ligger der du vil støvsuge.

 

Gloss Factory Dust Destroyer

 


Slik renser du alcantara

Mange biler har alcantara enten som stoltrekk g/eller ratt som er trukket med alcantara. I denne filmen viser jeg deg en meget effektiv metode som rengjør i dybden og samtidig etterlater en beskyttelse som gjør renhold enklere i fremtiden.

 

Koch-Chemie Pol Star

Colourlock Leather Brush