Når unger har sølt i skinnsetene på langtur

Hva gjør du når ungene har sølt på de helt nye skinnsetene dine? Holder du roen som Bjørn-Aage eller det krise tørking med tørkerull fra bensinpumpa? Slik fikser du det.
 
Hvordan fjerne isflekker og annet søl i baksetene på bilen?
 
Det er ikke til å unngå at det blir noe søl i baksetene på ferietur med småunger, eller med svigermor på tur for den del.
 
Vi anbefaler å ha noen få produkter liggende i bilen til slike situasjoner, både for en rask rengjøring av hele bilen, flekkfjerning eller for å fjerne etsende fugleskitt på lakken.
 
Disse produktene inneholder ikke silikon som disse bensinstasjons wipsene ofte gjør, de vil gjøre overflaten blank og glatt og du mister det rette utseende på lakken.
 
Bruk Chemical Guys Leather Quick Detailer rett på flekkene og en mikrofiberklut fra Turtle Wax, tørk over og flekkene forsvinner. Skinnet blir etterlat som nytt, uten at det blir blankt.
 
Har du andre overflater som har flekker på seg, eller bare er støvete og skitne, vil Chemical Guys Total Interior Cleaner være perfekt. Spray på og tørk av, er også ypperlig på navi skjermer. Etterlater seg ingen fetthinne eller silikon, noe som gjør den veldig god å jobbe med.
 
Med dette i bilen, trenger du verken å være redd for at svigermor eller ungene søler, det fikser du lett på neste stopp. Så enkelt og moro, at kanskje svigermor vasker etter seg selv.