Vinterkrigen er over:

Slik holder du elbilen din ladet og klar, uansett vær!

Når vinterens hvite teppe legger seg over landet, og kulda biter seg fast, står elbileiere overfor en iskald utfordring: Hvordan holde ladeluka og bilens bevegelige deler fri for is og snø? Frykt ikke, for her kommer løsningen som får selv den mest innbitte frost til å trekke seg tilbake!

 

Ladeluka kan fort bli vinterens store utfordring. Med våre enkle tips, blir vinter og frossen ladekabel og/eller ladeluke et vagt minne fra "en annen tid"!

Ladeluka: Din port til kraften!

Ladeluka, elbilens livlinje til den etterlengtede strømmen. Hva gjør du når Kong Vinter bestemmer seg for å legge sitt kalde grep om denne essensielle delen? Svaret er enkelt, men genialt: Silikonspray! Ja, du hørte riktig. Et raskt pssjt inne i ladeluka, og vips, er plasten beskyttet mot snøens klamme klo. En kjapp tørk med en mikrofiberklut, og du er klar. Is og snø vil nå prelle av som vann på gåsa, og du kan enkelt fjerne eventuelle isrester uten å skade bilen. (Hører jeg du nynner "Is og sne de måtte fly, for her er sol og glede!"?

Beskyttelse uten kompromisser

Og for deg som tenker: "Hva med en hette over ladeluka?" Nei, nei, nei. Her i gården går vi ikke på akkord med bilens utseende. Hetten kan skape gnissmerker i lakken, og det vil vi ikke ha noe av. Silikonsprayen gjør jobben uten å etterlate merker, og det beste er at den funker fra gang til gang - uten "påfuylling".

Hengsler og låser: Bevegelsens voktere

Hva med bilens hengsler og låser, spør du kanskje? Frykt ikke, for WD-40 kommer til unnsetning! Med et enkelt trykk og en vri, sikrer du at hengslene forblir smidige og låsene fri for is. Et lite sprut, en kjapp tørk, og du er sikret mot vinterens frosne feller. WD-40 er egnet i alle bilens hengsler og låser. Sp ta gjerne en runde på alle dører, inkludert bakluka.

Vær vinterklar!

Med disse enkle, men effektive triksene, er din elbil rustet til å møte vinterens utfordringer. Ingen snøstorm, ingen frostnatt skal hindre deg i å holde bilen i topp stand. Så ta grep, bruk silikonspray og WD-40, og gjør din elbil klar for vinterens herjinger. Og husk, en forberedt elbileier er en glad elbileier!

Likte du disse tipsene? Klikk deg inn på vår YouTube-kanal og abonner, for flere geniale løsninger som holder deg og din elbil på veien, uansett vær! Vi legger ut hele 3 nye filmer hver eneste uke. Klikk her for å abonnere nå!