Tekstilmatter i bilen
gir "nybilfølelsen" lenge!

Gummimatter er svært praktisk i bil. Spesielt i vårt land hvor det kan skifte like raskt mellom årstidene som vi rekker å skifte mening om hva som er penest. Uansett har jeg nok landet på at tekstilmatter ser absolutt mest delikat ut i min nesten helt nye bil. Og når jeg dessuten kan gjøre tekstilmattene like lette å holde rene som gummimattene, er hvertfall ikke jeg i tvil lenger!

Ved å spraye en spesiell spray på tekstilmattene dine, blir de like lite mottakelige for vann, skitt og smuss som gummimatter.

Tekstilmatter gir deg "nybilfølelsen" lenger!

Du kjenner deg kanskje igjen? Når du henter din nye bil, eller en "nesten ny" bil, og setter deg inn de første gangene, så er det nesten så du får lyst til å ta av deg skoene. Noen av oss gjør det faktisk også.

Selv har jeg nok kommet forbi det å ta av meg skoene når jeg setter meg i bilen. Jeg ber ikke engang ungene å ta av seg skoene (lenger). Isteden har jeg satt inn alle tekstilmatter med Rain-X Upholstery repel Guard.

Rengjør grundig før du sprayer

Før du impregnerer tekstilmattene er det viktig at de er helt rene. Hvis ikke vil du bare "lime" skitten fast inne i tekstilene. Dersom du har en tekstilrenser, er selvsagt dette det beste. Ta gjerne en titt på denne filmen, om du vil ha tips på hvordan du gjør det. Dersom du ikke har dyre maskiner, finnes det likevel effektive metoder som får tekstilmattene dine helt rene. Ta en titt på filmen under, så ser du hvor enkelt dette gjøres, før du imregnerer med Rain-X Upholsery Repel Guard.