Fjern røyklukt og annen vond lukt permanent!

Om du har røyklukt eller annen vond lukt i bilen, i campingvogna eller hjemme, spiller liten rolle når det lukter vondt! Her viser vi deg hvordan du fjerner vond lukt fra spy, søl av is, gamle matrester eller annet som kan gi vond lukt over tid.
 
Til og med røyklukt kan du fjerne med denne metoden.

 

Hvordan viser man lukt på film? Det er et problem. Spesielt når jeg skal vise frem noe som fjerner lukt. Eller rettere sagt fjerner lukt - UTEN Å LUKTE.

 

Gloss Factory Luktfjerner fjerner lukten helt, uten å etterlate annen lukt. Mekanismen for luktnøytralisering med Gloss Factory Ekte Luktfjerner er komplisert, men jeg skal forsøke å forklare det.

 

Om du jobber på harde overflater som du kanskje har sølt melkeproduker på, eller noen har kastet opp og lukten sitter bakt inn i materialet, vasker du selvsagt først grundig. Deretter sprayer du Gloss Factory Luktfjerner på området, og litt inn i en mikrofiberklut. Så tørker du over overflaten og lar det være igjen en lett fuktig overflate. Ikke veldig vått, men lett fuktig.

 

Sitter lukten i tekstiler som matter, seter, puter eller lignende, vasker du også her grundig først. Rengjøring er viktig. Deretter sprayer du lett på overflaten og lar det bli liggende lett fuktig. Luktfjerneren gjør resten av jobben for deg.

 

Gloss Factory Luktfjerner kan til og med fjerne røyklukt!

Ja! Røyklukt som har bakt seg godt inn. I en hel bil er dette svært vanskelig - da lukten sitter over alt, og du må tilføre lukfjerneren der lukkilden er. Det vil si hele bilen - hver bidige krik og krok. Du kan derimot klare å dempe røyklukten betraktelig ved å ta alle lett tilgjengelige overflater som tak, seter og dashboard.

 

Har du en pute, et teppe eller lignende med røyklukt derimot, er jobben enkelt. Spray på og vent. Produktet gjør jobben for deg.

 

Hva er det som egentlig gjør at dette er en så effektiv LUKTFJERNER - og ikke som mange andre bare en parfyme som kamflerer annen lukt?

 

Gloss Factory Ekte Luktfjerner etterlater INGEN lukt. Ikke parfymelukt. Ikke såpelukt, eller kjemikalielukt. Den fjerner bare lukten permanent!

 

Kjemiprosessen er en kombinasjon kjemiske rekasjoner. Dette gjør at Gloss Factory Ekte Luktfjerner er en av de mest effektive luktfjernerne på markedet, og fjerner lukt permanent. Den skjuler den ikke. Den den kapsler ikke inn lukt. Folkelig sagt "spiser" den opp selve kilden til lukt. Slik at lukten ikke vender tilbake etter litt tid.

 

Den utgjør en kombinasjon av adsorpsjon - dvs. væsken avsettes på et fast stoff, kompleks dannelse - dvs. en kjemisk reaksjon som setter “lukt nøytraliseringsprosessen i gang” og i visse tilfeller en kjemisk reaksjon som omvandler merkaptaner til mercaptider. Dvs. at oksygenet i atomet er byttet ot med svovelatom. Som da igjen nøytraliserer lukten som frigis. Altså det vi lukter.

 

Dette er mer effektivt enn kobber- og magnesiumsalter av samme type, og relaterte organiske syrer med samme kolantal.

 

Veldig kjemisk. Men for å si det litt folkelig, starter en kjemisk reaksjon, som nøytraliserer luktmolekylene. Dvs. det som frigir lukt som vi oppfatter som ubehagelig, eller i noen tilfeller behagelig.

 

Gloss faktory Luktfjerner dreper selve luktkilden. Slik at lukten ikke kommer tilbake etter noen dager, uker eller år for den sakens skyld.

 

Gloss Factory Ekte Luktfjerner er altså satt sammen av en meget avansert formel, som er utviklet spesielt med tanke på å fjerne dårlig lukt fra dyr, melkeprodukter, oppkast, mat, våtfukt/mugg og annet organisk som kan forårsake dårlig lukt. 

 

Den fungerer! Er ikke det alt vi vil vite?