Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax Keramisk flytende voks, 473ml Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax Keramisk flytende voks, 473ml Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax Keramisk flytende voks, 473ml Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax Keramisk flytende voks, 473ml Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax Keramisk flytende voks, 473ml

Meguiar’s Hybrid Ceramic Liquid Wax

Keramisk flytende voks, 473ml

Varenr: G2004160070382014865
469,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax er ny teknologi i kjent form. Denne bruker du på samme måte som du er vant til å legge flytende voks eller lakkforsegling, men den har en spesiell fordel. Den er SiO2 basert - noe som betyr at du ikke bare får en lengere varighet og høyere glans. du får også en helt rå vannavvisende overflate. Lakken blir så glatt som du knapt har opplevd den før, med alle de fordeler dette gir.

 

 

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax er produsert med SiO2-teknologi, som gjør at den binder seg kjemisk til bilens overflate. Når SiO2 kommer i kontakt med bilen din, vil den herde og tverrbinde seg til en tilnærmet ugjennomtrengelig hinne. På grunn av denne SiO2-keramiske beskyttelsen, vil bilen din nå vise seriøs vannperling, større motstand mot kjemikalier og vil blokkere mer UV-lys. 

 

Det at lakkflaten din gir en ekstrem vannperlig er ikke bare for syns skyld, selv om det er veldig kult å se på. Vannperlene vil tillate vann og på sin side smuss til enkel å rulle av bilen, hindre vannflekker og bevare bilen ren lenger. Dessuten blir fremtidig renhold vesentlig enklere.

 

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax er meget brukervennlig. du legger den som en tradisjonell flytende voks. Bare bruk et tynt lag produkt på en skumapplikator som du massérer ut på bilen. Denne voksen blir imidlertid ikke til en dis som vanlige voksvokser og bør fjernes med et mikrofiberhåndkle etter 3-5 minutters påføring. Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax er trygg hvis den tilfeldigvis finner veien til andre deler av bilen din. Ulakkerte pynte- og gummipakninger er bokstavelig talt trygge, ettersom denne voksen ikke etterlater en hvite rester på disse delene.

Slik bruker du Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax

  • Rist flasken godt. Påfør på en kjølig, ren overflate i skyggen.
  • Påfør en liten mengde produkt på en skumpåføringspute.
  • Spre tynt og jevnt på ett panel om gangen. Bruk  overlappende bevegelse for å sikre full dekning.
  • La produktet herde 3-5 minutter før du fjerner den. Merk: Hybrid keramisk voks "diser" ikke som tradisjonelle voksarter. Dersom den står lenger enn anbefalt, kan den være vanskelig å få av.
  • Bruk mikrofiberklut av beste kvalitet som ikke loer. f.eks. Turisimo Once & Away
  • Fortsett systematisk til du har beskyttet hele lakkoverflaten
     
HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133034