142488

Gold Class Bilvask for ekstra glans

Eksklusiv bilvask for dybde og glans!

Varenr: 161908_bun
798,-
-+
6 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner er den mest eksklusive bilsåpen fra Meguiar's og har lenge vært en favoritt blant entusiaster og andre som er opptatt av dybde og glød glansen.

 

 

Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner er en glimrende bøttesåpe med god skum og god glid. Men var du klar over at den også er Meguiar's førstevalg når det kommer til god skumsåpe for skumkanonen?

 

Dette gir en enklere vedlikeholdsvask hvor du får fremhevet glans og dybde i fargen på bilen. Prøv selv. denne vil du bli positivt overrasket over!

I dette kit'et får du alt du trenger for en effektiv, skånsom glansvask

Meguiars Gold Class Car Wash And Conditioner er en premium bilsåpe som gir fyldig skum som forsiktig og trygt løfter vekk tøff smuss, skitt, trafikkfilm og andre forurensninger. Kombinasjon av fyldig skum, balsam og glidemidler i såpen gir en ekstremt lav friksjon mellom vaskehanske/svamp og overflaten du vasker. Dette minimerer faren for vaskemerker, samtidig som såpen er ekstremt skånsom mot eksisterende vokslag. Dette er en meget god såpe for den daglige, ukentlige eller jevne vedlikeholdsvasken. Bevarer glans og tilfører en meget blank overflate.

 

Ikke la deg lure av at dette er en av de mest skånsomme og delikate såpene du får tak i for skånsom vedlikeholdsvask. Dette er såpe med skikkelig kraft i tillegg, og vil enkelt fjerne også tøff skitt, søle, veistøv og trafikkfilm.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Bilvask
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 3 Meguiars
Gruppe 3 Turisimo
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Meguiars
Type Komplette sett (Bundles)
Type Bilshampo
Type Svamper og vaskehansker
Type Håndklær
Type Avfetting


Dokumenter
Tilbehør
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
Gold Class Bilvask for ekstra glansEksklusiv bilvask for dybde og glans!Meget fornøyd med produktene jeg kjøpte,superrask levering 👍 vaskevotten er helt super å vaske med
142488