Hvordan fjerne riper i lakken

Så lenge ripen ikke har gått helt igjennom til grunning, kan den fjernes eller skjules slik at den ikke synes. En god måte å teste om den er ned til grunning eller ikke, er å ta litt vann på fingeren og stryke over ripen. Blir den "borte" når du gjør dette er den IKKE ned til grunningen, og du kan få fjernet eller skjult ripen.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Slik fjerner du dype riper med Startpakke Maskinpolering

Vår mest solgte startpakke i maskinpolering har mange bruksområder og gir deg raskt stor valutta for pengene. I denne filmen viser jeg hvordan du kan heve verdien på bilen tilsvarende mer enn hva startpakken koster. DET kaller jeg smart investering!

 

 

Startpakke Maskinpolering

 


Hvordan fjerne dyp ripe i lakken med maskin

Når ripen er så dyp at du tydelig kjenner den med neglen kan den være umulig å fjerne helt, men ved å jevne ut kantene brytes lyset slik at du omtrent ikke ser ripen. Dette er en effektiv metode for å "fjerne" de dypeste ripene.

 

 

Rupes Bigf DLX LHR12E Duetto

 

 


Slik kan du fjerne dyp ripe for hånd

De dypeste ripene klarer vi ikke å fjerne 100%, men var du klar over at vi kan gjøre de nærmest usynlig? Denne metoden er svært effektiv dersom du har en dyp ripe. Dvs. en ripe som er så dyp at du kjenner den med neglen, men ikke gått gjennom lakken.

 

 

Ripefjerner Kit

 


Fjern riper effektivt med drill

Riper i lakken er ikke til å unngå, men de fleste riper klarer vi faktisk å fjerne -så lenge de ikke har gått igjennom lakken. Man MÅ ikke ha en dyr poleringsmaskin for å fikse dette effektivt. I denne filmen viser jeg deg en metode fra Meguiars hvor man bruker drillen for å fjerne ripen raskt og effektivt.

 

 

Meguiars Quik Scratch Eraser Kit

 


Hvordan fjerne riper bak dørhandtak

Enkelte steder er det så og si umulig å ikke få riper. Bak dørhåndtaket er et av de. Det fine med denne type riper er at det er enkelt å gjøre noe med de. Det skal så lite til for å løfte helhetsinntrykket av bilen.

 

 

Ripefjerner Kit