Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 769 ml.

Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer

769 ml.

Varenr: G2005260070382014872
299,-Kampanjepris
Veil.348,-
-+
8 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer er detailerspray tatt til en nytt nivå. Den har alt du kjenner fra en detailerspray fra før. Den fjerner lette forurensninger som .eks. vannmerker etter det har regnet, lett pollen osv. Også tilfører den en dybde og glans som man skulle tro kun var mulig etter man hadde lagt voks. På toppen av dette øker den vannavvisning radikalt. Dette er et “må ha” produkt for deg som er glad i skinnende blank bil. Bruk den som fast “inventar” etter du har vasket bilen - for å bevare glans og vannavvisende effekt lenger.

 

Noen ganger er det å bare spraye på og tørke av en tilfredsstillelse i seg selv. Du vet, når du har en bil som står og skinner, og du topper dette ennå litt. Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer gjør dette. Setter den endelige prikken over i-en. Selve krona på verket. Gang på gang.

 

Det er den nyeste SiO2-teknologien som løfter Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer til det ypperste. Det gjør at du bevarer alle fordeler ved en detailerspray og booster den med ennå bedre vannavvisende effekt og varighet.

 

Du skal aldri bruke en detailerspray til å vaske en skitten bil. Her vanker det noen misforståelser ute i jungelen av produkter. en detailerspray er for deg som vil holde bilen skinnene lenger. For deg som vil ha detaljene like skinnende som resten av bilen og for deg som ikke tåler å se pollenstøvet legge seg på bilen.

 

Bruk den på innsiden av dørene etter hver vask, for å holde innsiden av døren like skinnende blank som resten av bilen. Bruk den som tørkehjelp når du har vasket bilen. Ikke bare går tørkingen raskere, men du bevarer beskyttelsen du allerede har mye lenger.

Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer er en booster for enhver beskyttelse du har på bilen fra før. enten du har voks, sealer eller coating kan du bruke Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer.

Slik bruker du Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer

  • Rist godt! Bilen må være avkjølt og stå i skyggen.
  • spray en lett tåke på ett panel av gangen
  • Spre lett ut med en myk mikrofiberkut
  • ta en ny mikrofiberklut (eller vend den du har til en tørr side) og buff til du ser det blir helt tørt og blankt
  • Gjenta seksjonsvis rundt hele bilen

Pro. tips:

  • Dersom du bruker den som "tørkehjelp" etter du har vasket bil (det burde du) så bør du legge tørkehåndkleet i vann umiddelbart etter tørk og frem til du får vasket tørkehåndkleet. Dermed ungår du SiO2 tetter kapillærene i tørkehåndkleet.

 

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon
  • Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133013