Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml Meguiars Ultimate Liquid Wax Syntetisk polymer voks, 473ml

Meguiars Ultimate Liquid Wax

Syntetisk polymer voks, 473ml

Varenr: G182160070382005351
609,-Kampanjepris
Veil.698,-
-+
4 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er Meguiars avanserte syntetiske voks og som varer lengst av voks i Meguiars serien. Den gir en vannavvisende overflate. ”Thin-film” teknologi som er brukervennlig og kan påføres i fullt sollys. Leveres med påføringspad og microfiberklut.

 

Med ThinFilm-teknologi har Meguiars virkelig dratt den langt. Ikke bare gjør det voksen utrolig enkel i bruk, men voksen kan brukes i direkte sollys på en varm overflate - det vil ikke påvirke ytelsen til Meguiars Ultimate Liquid Wax. Hvis det kommer litt voks på plastlister, skal du heller ikke bekymre deg. Meguiars Ultimate Liquid Wax etterlater ikke hvite flekker på sort plast. Denne voksen er rett og slett "idiotsikker". 

 

Det at Meguiars har laget en "idiotsikker" voks betyr ikke at det har gått utover kvalitet eller holdbarhet. Meguiars Ultimate Liquid Wax varer lenger enn en carnauba-voks og til og med lenger enn mange syntetiske vokser. Den er formulert for å tilby den lengstvarende beskyttelsen og vannperling. Meguiar's proprietære Hydrophobic Polymer Technology reduserer overflatespenningen slik at vann perler og ruller av!

 

Meguiars Ultimate Liquid Wax er egnet for alle lakkfarger, inkludert metallic og perlemor. Den forbedrer farge, dybde og glans. For best resultat, start med ren, jevn lakk. Bruk Meguiars Smooth Surface Clay Kit for å fjerne smuss og poler med en polish om nødvendig. Påfør deretter Meguiars Ultimate Liquid Wax ved å bruke en myk skumapplikator. Buff med en mikrofiberklut. (inkludert i pakken)

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) H315 - Irriterer huden


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117785