Meguiars Ultimate Quik Wax Sprayvoks for enkel beskyttelse, 450ml

Meguiars Ultimate Quik Wax

Sprayvoks for enkel beskyttelse, 450ml

Varenr: G175160070382275167
249,-
-+
2 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Den raskeste veien til en blendende "ShowShine" bil.

 

Meguiars Ultimate Quik Wax har Meguiars Hydrophobic Polymer Technology for å gi kjøretøyets lakk enestående beskyttelse og glans. Den polymerbaserte sprayvoksen kan påføres i direkte sollys på varme overflater uten skjolder eller hvite rester. Meguiars Ultimate Quik Wax tilbyr den lengste varige beskyttelsen som er tilgjengelig i en sprayvoks fra Meguiars!

 

Endelig kan du få de dype, blanke refleksjonene og lakkbeskyttelsen fra en spray voks! Meguiars Ultimate Quik Wax bruker hydrofob polymerteknologi for å avvise vann, på samme nivå som du forventer fra en pastavoks. Sprayvoksen legger seg lett på lakken, er lett og jobbe med og gir en imponerende glans i kombinasjon med god vannperling. Denne sprayvoksen bare må du prøve ut!

 

En annen stor fordel med Meguiars Ultimate Quik Wax er dens allsidighet. Bruk den hvor som helst og i direkte sollys uten problemer. Den klare, flytende sprayvoksen inneholder ingen VOC og tørker helt gjennomsiktig. Gir ikke flekker på plastdetaljer eller skjolder i lakken! Den er enkel å buffe uansett.

 

Spray på, tørk av. Det er alt.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon
  • Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117750