Meguiars Hybrid Ceramic Wash and Wax - 1.66L keramisk bilshampoo Meguiars Hybrid Ceramic Wash and Wax - 1.66L keramisk bilshampoo

Meguiars Hybrid Ceramic Wash & Wax

Keramisk bilshampoo 1,66L

Varenr: G21025670382015749
488,-
-+
9 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax er en spennende bilsåpe, som også inneholder keramisk boost. Det vil si at ved bruk av denne såpen, vil du tilføre lakken keramisk beskyttelse. Spesielt effektivt er det i bruk, om man har en bil med allerede keramisk coating på seg, for å holde denne i live.

 

 

Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax er som en to-komponent, hvor du bruker 3 oz med såpe i 12-15L vann og 0.5 oz med Hybrid Ceramic boost. Det medfølger målekopp. Hybrid Ceramic boost må tilføres etter at bøtten er fylt opp med vann og såpen, for best effekt.


Meguiar`s anbefaler også at såpen brukes sammen med deres Hybrid Wash Mitt, for best effekt. Denne har to sider, hvor man vasker med den langhårete siden og går over med den korte for at Hybrid Keramisk Boost skal feste seg skikkelig.

 

Med Meguiar`s Hybrid Ceramic Wash & Wax vil overflaten bli skikkelig glatt og blank og ikke minst gi en utrolig fin beading effekt, noe som også gjør den enklere å tørke. Husk, har du en keramisk coating på lakken fra før, vil denne såpen hjelpe å booste og vedlikeholde denne coatingen.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
178654