Hvordan polere bil?

Det å polere bilen med jevne mellomrom er faktisk noe av den beste kjærligheten du kan gi bilen din. Ikke bare forlenger du levetid og holdbarhet for lakken, men du vil også gjøre bilen enklere å holde ren lenger.

Enten du velger å polere med poleringsmaskin, eller du kun skal hente opp glans, fjerne riper eller annet for hånd, viser vi deg metodene og produktene vi anbefaler.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Maskinpolering for nybegynnere

Aldri før har det vært enklere å komme i gang med maskinpolering. Med dagens avanserte maskiner, poleringsputer og polisher kan det nesten ikke bli noe annet enn blank bil!

 

I denne filmen tar jeg deg gjennom hele prosessen og forklarer deg tydelig metodene du bør bruke når du polerer bil, for å være trygg på å få blank bil.

 

 

Les mer og kjøp maskinpakken jeg bruker i filmen her.

 

Slik kommer du igang med "Startpakke Maskinpolering"

Det å starte med maskinpolering kan være et stort og skummelt skritt for mange av oss. Med dagens teknologi og gode poleringsmaskiner i kombinasjon med riktige puter og polish, er dette faktisk ikke noe kunststykke. Dette er noe alle får til!

 

 

I denne filmen går jeg gjennom steg-for-steg vår mest solgte startpakke for deg som vil komme i gan med maskinpolering av bil.

 

Les mer og kjøp startpakken for maskinpolering her!

 

Avansert polering med roterende maskin

Det å polere med roterende poleringsmaskin er litt som å gå tilbake til "the old school" hvor man virkelig jobbet med maskinpoleringen. Men det er også den mest effektive metoden dersom du skal gjenopprette svært skadet lakk eller riper raskt. Man kommer raskere til målet med en roterende poleringsmaskin, sammenlignet med en DA-poleringsmaskin.

Gode roterende poleringsmaskiner er f.eks.:

ShineMate EP801 Roterende Polermaskin

Flex PE 14-3 125

Rupes STN Kit LH19E

 


Våre 25 beste tips til bilpolering

Har du lyst til å starte med maskinpolering eller er så vidt i gang og ønsker noen gode råd? Her er mine 25 beste tips til deg som vil polere med maskin!

 

 

Finn din neste poleringsmaskin her!

 


Ny glans og ripefritt med håndpolering

Var du klar over at du kan fjerne vaskeriper og hente frem gløden igjen i lakken uten å måtte investere i dyre maskiner? Det tar LITT lenger tid og koster NOEN flere krefter å gjøre dette for hånd, men det er ikke vanskelig. Og slett ikke tungt arbeide.

 

Denne metoden gir deg speilblank bil. Også på mørke/ sorte biler, eller lyse. Fargen spiller selvsagt ingen rolle.

 

Produktene jeg bruker i denne filmen er:

Meguiars Quik Clay Detailing System

Meguiars 3 in 1 Wax