Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer Fornyer plast og vinyl. 355ml Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer Fornyer plast og vinyl. 355ml Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer Fornyer plast og vinyl. 355ml Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer Fornyer plast og vinyl. 355ml

Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer

Fornyer plast og vinyl. 355ml

Varenr: G158120070382002312
209,-
-+
13 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiars Ultimate Black Plastic Restorer er den ultimate løsningen på falmede, svarte plastlister. Bruk Ultimate Black for å gjenopprette fargen til svart igjen både for interiør og utvendige plastlister og detaljer. Og bare for å være helt tydelig; Ultimate Black er fargeløs, til tross for at navnet kan tyde på noe annet. den gjenoppretter til den originale fargen. Så om det er køllsvart eller grått, så blir det den fargen det var opprinnelig. Den herder som en voks for plast og vinyl, og gir uovertruffen beskyttelse og holdbarhet. Meguiars Ultimate Black bringer tilbake livet i "fargen".

 

All innvendig og utvendig plast falmer etter hvert  av soleksponering. Svart og mørkegrå overflater mister fargen og utvikler et kjedelig, forfallent utseende. Meguiars Ultimate Black skrur aldrings-klokken tilbake. Den moderne hybridpolymerteknologien tetter ikke-porøse overflater under en klar beskyttende hinne. Denne hinnen tilbyr eksepsjonell UV-beskyttelse for å forhindre ytterligere skade. Polymerene gjenoppretter den mørke fargen.

 

Meguiars Ultimate Black er enkel og behagelig å jobbe med. Den tørker raskt til en streiffri glans og den blir ikke skjoldete når regnet kommer. Bruk den på interiør og utvendig overflate av plast og vinyl. Meguiars Ultimate Black gir holdbarheten du trenger og det gode utseendet du ønsker.

 

Fir best resultat rengjør overflaten grundig med en All Purpose Cleaner og tørk før du legger et tynt lag Meguiars Ultimate Black Plastic restorer.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EU H210 - Sikkerhetsdatablad tilgjengelig på forespørsel
  • EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon
  • Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117778