Bedre sikt i bilen

I Norge har vi noen sesonger som byr på utfordringer med sikten. Lav sol og skitten frontrute kjenner du kanskje igjen? Eller når lykteglassene begynner å bli matte og våt asfalt "sluker" lyset fra bilen. Dette handler om trafikksikkerhet for deg og myke trafikanter og vi gir deg noen tips på hvordan du opprettholder optimal sikt hele tiden!
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Slik fikser du matte og ripete frontlykter

Dersom du har mistet håpet og tenker at det ikke er noe som vil gjenopprette frontlyktene på bilen din, kan vi har presentere løsningen! Meguiars Heavy Duty Frontlight Restoration Kit er et meget brukervennlig sett som, leveres med alt som trengs for trygt og effektivt fjerne kraftig oksidasjon, matthet og gulfarging, samtidig som det gir krystallklare resultater. 

 

 

Meguiars Headlight Restoration Kit

 


Fiks matte lykter på UNDER 3 minutter (!!) - Ja, så raskt går det faktisk!

Matte og gulnede lykter fikser du selv raskere og bedre enn noen gang før. Sjekk ut denne imponerende metoden fra Armor-All.

 

 

Klare lykter på sekunder Kit

 


Sørgekanten på frontruta: slik blir du kvitt den

Du har sikkert lagt merke til det og irritert deg over det? Der vindusviskerne IKKE når på frontruta er ruta litt mattere. Selv om du vasker med sterke midler får du ikke denne "sørgekanten" bort.

 

Her viser jeg deg hvordan du blir kvitt den og samtidig hindrer at den bygger seg opp igjen.

 

 

Meguiars Krystallklar Frontrute

 


Boost spylervæska for å bli kvitt saltlake og trafikkfilm!

Kan du tenke deg noe mer irriterende? Lav motsol og en slørete hinne på frontruta! Uansett hvor mye spylervæske du spyler på så vil den liksom ikke helt bort. det kan virke som saltrester og veiskitt klistrer seg som et seigt lim til frontruta.

 

Javisst er det irriterende, men mer viktig: Det er trafikkfarlig! Salty løser dette problemet med kun en liten kork i spylervæska. Prøv det og jeg lover deg du aldri vil slutte! Rutene blir krystallrene hver gang!

 

Gloss Factory Salty Wiper Boost

 

 


Fjern fuktighet og forebygg dugg i bilen

Den regnvåte høsttiden og ikke minst vintertid hvor du stadig trekker fukt inn i bilen i form av snø og slaps, gir ofte grobunn for fukt og dugg i bilen.

Her viser jeg deg ikke bare hvordan du fjerner dugg, men også hvordan du forebygger at det kommer tilbake over tid.

 

Antidugg og fuktfjerner Kit