Meguiars Hybrid Ceramic Wax Keramisk sprayvoks, 769ml

Meguiars Hybrid Ceramic Wax

Keramisk sprayvoks, 769ml

Varenr: G1905260070382013837
335,-Kampanjepris
Veil.419,-
-+
9 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Meguiar's hybrid Ceramic Wax er en helt ny, avansert Si02 hybridvoks hvor du får keramisk beskyttelse som er så enkel å bruke, at du faktisk kan vokse lakken samtidig som du skyller bilen! Etter å ha vasket og skylt av såpen, spray ganske enkelt på Meguiar's Hybrid Ceramic Wax og følg deretter opp med å skylle produktet av igjen. Denne siste skyllingen hjelper til med å spre og legge voksen jevnt, samtidig som bindingen til lakken skjer i det øyeblikket du skyller.

 

Tørk deretter kjøretøyet slik du normalt ville gjort med et tørkehåndkle av mikrofiber. Det er ikke behov for å buffe, knikke eller på annen måte polere voksen. Spray på og skyll av. Enklere er det neppe, og du sitter dessuten igjen med keramisk beskyttelse og holdbarhet langt utover konvensjonell voks og ekstrem beskyttelse mot vannperler. 

Meguiars Hybrid Ceramic Wax gir lenger holdbarhet

Metoden beskrevet over kjenner du kanskje igjen fra mange andre "Spray og skyll" produkter på markedet, men Meguiars Hybrid Ceramic Wax skiller seg ut fra alle de andre. Du kan bruke den kun som nevnt over og være godt fornøyd med resultatet. Ønsker du derimot å maksimere holdbarhet og skape en vannavvisende effekt ingen andre hurtigvoks har, da legger du den dobbelt første gang.

 

Dette gjør du på følgende måte:

Vask kjøretøyet så grundig du kan. Det er viktig å fjerne så mye forurensing du klarer, for å gi voksen best mulig heft. Når du har skylt bilen grundig, sprayer du Meguiars Hybrid Ceramic Wax på våt bil. Ta deretter en mikrofiberklut eller håndkle og tørk voks og vann som ligger på bilen utover. Når du har gjort dette på hele bilen tar du en ny, tørr mikrofiberklut og tørker over en gang til, slik at det blir tørt og blankt. Du vil allerede nå se at du får mer glans i lakken.

 

Deretter sprayer du vann over hele bilen og gjør den våt igjen. Så sprayer du produktet på, som nevnt over og skyller umiddelbart. Skyll godt og lenge, slik at du får bort alle kjemikalierester. Tørk bilen så på vanlig måte med et tørkehåndkle.

 

Du har nå lagt grunnlaget som gir deg en fantastisk vannavvisende effeklt og gjør at du har en beskyttelse som varer lenge. For å vedlikeholde beskyttelsen bruker du "spray på/ skyll av metoden" ved hver 4-5 vask. dette gir deg en beskyttelse som kan vare et helt år, eller godt gjennom den norske, tøffe vinteren.

HMS

Produktinformasjon

Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
  • H412 - Skadelig, med langtidsvirkning, for liv i vann


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
117918