Meguiars Sorte Dekk og Rene Felger Få brune dekksider sorte igjen

Meguiars Sorte Dekk og Rene Felger

Få brune dekksider sorte igjen

Varenr: 162171_bun
649,-Kampanjepris
Veil.795,-
-+
46 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Den perfekte pakken for deg som vil ha helt rene felger og sorte dekksider, inkluderer alt du trenger for en flott finish. Ingenting er mer irriterende en brune dekksider etter en bilvask, med denne pakken slipper du dette. 

 

NB: Det følger med 1 stk Carpro Applicator. 

Innhold: 

  • 1 stk. Chemical Guys Tire Kicker Tire Shine
  • 1 stk. Meguiars Hot Rims Wheel & Tire Cleaner
  • 1 stk. Detailing Brush - Medium
  • 1 stk. Carpro Tire Applicator
  • 1 pk. Turtle Wax Microfiber, 40 stk. 

Meguiars Hot Rims Wheel & Tire Cleaner 

Navnet sier alt! Denne felgrensen skiller seg fra alle andre når det gjelder fjerning av bremsestøv, asfalt, støv etc. Et kraftig penetrerende og nøytraliserende middel bryter ned og løser opp skitten. Kan brukes på alle typer felger og dekk.

 

Meguiars Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner er laget for å vaske bort skitt som vi ofte finner på felger og dekk enkelt. Det som skiller denne felgrensen spesielt fra andre felgrens er at den også er meget godt egnet for å vaske dekksiden. Dette er spesielt smart før du legger dekkfornyer - for å trekke ut gammel dekkfornyer og rense dekksiden for veistøv og skitt før du legger en dekkfornyer.

 

Meguiars Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner bruker spesiell rengjøringsteknologi, kalt "Xtreme Cling", som holder seg på hjulet til jobben er utført.  Mange rengjøringsmidler renner raskt av og får dermed ikke tid til å virke for å løse opp fastbrent skitt.  Meguiars Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner nærmest "klamrer" seg til felg og dekksiden for å fjerne bremsestøv og skitt mer effektivt.

Slik bruker du Meguiars Hot Rims All Wheel & Tire Cleaner

For best resultat, bruk en myk børste når du rengjør hjulet. Spray felg og dekk med All Wheel & Tire Cleaner og la det virke i 15 sekunder. Du vil se skummet bli brunt når det løfter bremsestøv og skitt.

 

Bruk en felgbørste eller en detailerbørste og hjelp til med å børste lett over alle kriker og kroker på felgen og deretter jobb lett over dekksiden.  Du vil se det renner brunt skum ned mens du jobber. Skyll godt til slutt.

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143268