Sonax Luxury Edition Carwash Gi bilen litt luksus!

Sonax Luxury Edition Carwash

Gi bilen litt luksus!

Varenr: 156066
419,-Kampanjepris
Veil.499,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Gi bilen litt ekstra luksus, er et av slagordene til Sonax. Og mer passende er det neppe til disse produktene. Dette er vaskepakken du skal benytte mellom voksingene, og spesielt høst og vinterhalvåret, når bilene blir skitne så snart du tar de ut på veien. Ved å bruke Sonax Luxury Edition Carwash hver gang du vasker bilen, vil ikke bare bilvasken gå lettere, tørkingen raskere og bilen bli blankere. Du vil også oppleve at bilen holder seg renere lenger. Mye lenger!

 

Sonax Luxury Edition Carwash inneholder

Sonax Spray & Seal

Keramisk sprayforsegling som sprayes på umiddelbart etter vask, mens bilen fortsatt er våt. Spray over hele bilen og skyll. Gir en ekstremt perleeffekt og styrker enhver keramisk beskyttelse.

 

Sonax Spray and Seal er perfekt for folk på farten og som en ekstra lakkforsegling mellom voksingene. Spray og skyll av for å lage en vannavvisende forsegling på lakkoverflater. Sonax spray & Seal påføres våt lakk og binder seg umiddelbart til underlaget når du skyller med vann. Enklere blir det ikke og effekten må bare oppleves. dette føles nærmest som magi.

Sonax Xtreme Wash & Seal

Sonax Xtreme Wash and Seal Shampoo er den raskeste veien til et rent, godt vedlikeholdt og beskyttet kjøretøy. En enkel bilvask gir speilglans og en varig vann- og smussavvisende syntetisk forsegling. Også ideell for langtidsforseglede (coatet) kjøretøyer for å friske opp den vannavvisende effekten. Fungerer i perfekt harmoni med Sonax Stray & Seal, for imponerende lang holdbaret på rekordkort tid.

HMS


Dokumenter
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128328