Coating

Coating av bilen betyr å legge et varig, beskyttende lag som gjør det enklere å holde bilen ren og ripefri. Coating kan vi i dag gjøre på de fleste overflater. 
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Coating av ny bil - Så enkelt legger du ekte coating!

Når du får en ny bil ønsker du gjerne å beholde nybilfølelsen så lenge som mulig. Ved å legge en glasshard coating, bevarer du ikke bare lakken, men du gjør det også vesentlig enklere å holde bilen ren lenger.

 

 

IPO-Tech Ultimate Coat Pro Complete Kit

 


Så enkelt er det å legge Sonax Coating CC36

Sonax Coating CC36 er en keramisk lakkforsegling med lang holdbarhet. Enkel å legge og alt du trenger er med i esken. Her går jeg gjennom alt i esken og viser deg hvordan du legger denne for lang holdbarhet.

 

Sonax CC36 Ceramic Coating Kit

 


Coating av felger gir renere felger lenger!

Ved å legge en god felgcoating på hele felgen gir du felgen en god, motstandsdyktig hinne som slipper skitt, salt og søle lettere - og du holder felgen lettere ren. En god coating begrenser dessuten bremsestøv i å brenne seg fast, slik at den langvarige virkningen også er at felgene holder seg renere lenger.

 

 

CarPro Dlux Complete Coating Kit

 

 


Slik legger du coating på Plastdetaljer på ny bil

Når du kjøper en flunka ny bil, rett fra forhandler så behandler du gjerne lakken med noe som beskytter den mot forurensinger, UV stråler og annen ytre påkjenning. Husker du å gjøre det samme med alle plastdetaljer? Det er faktisk svært viktig for å beholde den sorte, klare fargen.

 

 

CarPro Dlux Complete Coating Kit

 


Var du klar over dette? Coating av hjulbue gjør vedlikehold enklere.

Ved å legge en langvarig coating i hjulbuen på bilen din vil renhold bli mye enklere. Du vil også oppleve at is og snø ikke så lett bygger seg opp i hjulbuen.

 

 

CarPro Dlux Complete Coating Kit