CarPro Dlux Complete Coating Kit Komplett for coating av plast og metall

CarPro Dlux Complete Coating Kit

Komplett for coating av plast og metall

Varenr: 156076
749,-Kampanjepris
Veil.899,-
-+
46 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

CarPro C.Qaurtz Dlux er en plast, gummi og metall coating. C.Quartz Dlux vil kunne friske opp plasten og beskytte metallkomponenter og er derfor en universal og svært imponerende coating.

 

 

Når man skal legge coating er det viktig at overflaten er helt ren for oljer, fett og andre forurensinger. Der kommer CarPro Eraser, som er med i denne pakken, inn i bildet. 

 

CarPro Eraser er en wipedown/kontrollspray/Ipa som fjerner oljer, silikon og polishrester fra overflaten du sprayer det på. Dette er som nevnt viktig for at beskyttelsen du velger skal få ordentlig heft på overflatne og du får lengst varighet på beskyttelse.

 

På bilen har vi mange deler som blir utsatt for mye slitasje slik som felger, understell, eksos og hjulbuer. CarPro C.Quartz Dlux er laget for å kunne beskytte alle disse oveflatene. CQuartz DLUX bygger derfor en tykkere beskyttelsesfilm enn hva vanlig klassiske lakkbeskyttelser gjør. Den har også 50% siliciumsinnhold sett mot volum. C.Quartz Dlux tåler også høye temperaturer og mye kjemi som gjør at den egner seg på steder som man ofte må vaske kraftigere.

Fordeler

 • Legger et tykkere lag med coating enn andre produkter.
 • Tåler høye temperaturer
 • Fungerer på metall, plastikk og gummi.
 • Gir enklere vedlikehold
 • Varighet opptill 1 år. 

 

C.Quartz Dlux fungerer ypperlig som felgforsegling. Dette fordi felgene blir utsatt for høy varme ved mye nedbremsing som igjen generer mye beremsestøv. Med dlux på felgene vil du kunne rengjøre disse enkelt med svak kjemi og bli raskere ferdig. 

 

 

Påfører du Dlux på plastoverflater vil du få igjen fargen i plasten samt beskytte den mot uv-stråler i lang tid fremover. Rengjøring av plasten går også enklere fremover. Skal du påføre Dlux på ruglete plast anbefaler vi at du ikke tørker coatingen av for maks varighet og best finish. CarPro Dlux er også perfekt til å beskytte understellsdeler som dempere, bremsekalippere og eksosdeler.

Slik bruker du CarPro C.Quartz Dlux

 1. Rengjør overflaten som skal behandles med Sonax Paint Prepare
 2. Påfør Dlux på overflaten med medfølgende applikator
 3. La Dlux herde i 2-3 minutter. 
 4. Tørk av Dlux med en ny ren mikrofiberklut. På ruglete plastikk og understellsdeler som ikke er synlig anbefaler vi å la den tørke helt uten avtørking.
 5. La CarPro Dlux herde i 24 timer uten å komme i kontakt med vann.
 6. Etter 3 dager kan du vaske overflatene som vanlig.

Innhold: 30ml. Carpro Dlux (inkl. applikator og påføringsduker), 500 ml. Carpro Eraser og 6 stk mikrofiberkluter.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
128338