Turisimo Coating Applicator 5pk Applikator til Turisimo Coating Cloth Turisimo Coating Applicator 5pk Applikator til Turisimo Coating Cloth Turisimo Coating Applicator 5pk Applikator til Turisimo Coating Cloth Turisimo Coating Applicator 5pk Applikator til Turisimo Coating Cloth

Turisimo Coating Applicator 5pk

Applikator til Turisimo Coating Cloth

Varenr: 1800097090055170158
98,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Når vi legger keramisk coating på bilen legger vi denne på med en kombinasjon av to produkter. Det ene er Turisimo Coating Applicator men vi påfører også en liten "klut" på applikatoren som du finner her

En keramisk coating krever presisjon og jevn påføring, derfor trenger du det beste utstyret for å hjelpe deg. Turisimo Coating Applicator er akkurat dette og den har noen lure triks. 

For det første er Turisimo Coating Applicator utformet litt annerledes enn tilsvarende applikatorer, Turisimo Coating Applicator er litt mer kvadratisk enn andre som kan være mer avlange. Dette gjør at Coating applicator fra Turisimo legger seg bedre i hånden din når du påfører coating som gjør deg mindre sliten og du oppnår et mer nøyaktig resultat. 

Turisimo Coating Applicator er beregnet for å bli brukt sammen med Turisimo Coating Cloth. Derfor har Turismo Coating Applicator slisser på to av endene som enkelt lar deg feste Coating Cloth på applikatoren. Det resulterer i at du slipper å holde fast coating cloth og du kan konsentrere deg om å påføre coating nøyaktig. 

Turisimo Coating Applicator er laget av solid skum med en side hvor det er mykere skum. Den myke siden skal Turisimo Coating Cloth påføres, og denne siden brukes ned mot lakken. 

 

Turisimo Coating Applicator må kastes etter bruk grunnet kystallisering i skummet fra coatingen. 

Kommer i 5 pakk.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
141948