121509

Sonax Xtreme Spray & Seal

Hurtig sprayforsegling, 750 ml.

Varenr: 2434004056554002645
239,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Keramisk sprayforsegling som sprayes på umiddelbart etter vask, mens bilen fortsatt er våt. Spray over hele bilen og skyll. Gir en ekstremt perleeffekt og styrker enhver keramisk beskyttelse.

 

 

Sonax Spray and Seal er perfekt for folk på farten og som en ekstra lakkforsegling mellom voksingene. Spray og skyll av for å lage en vannavvisende forsegling på lakkoverflater. Sonax spray & Seal påføres våt lakk og binder seg umiddelbart til underlaget når du skyller med vann. Enklere blir det ikke og effekten må bare oppleves. dette føles nærmest som magi.

 

Lakken blir umiddeltbar glatt og vannet perler umiddelbart av. Bilen blir langt lettere å holde ren og ikke minst tørkingen er gjort unna på rekordtid.

Fordeler med Sonax Xtreme Spray & Seal

  • Effektiv forsegling  av lakk, krom og plast
  • Spray på, skyll av - ferdig!
  • Rask og enkel å bruke
  • Forbedrer fargedybde og glans
  • Varer ca. 3 måneder

 

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 3 Sonax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • H226 - Brannfarlig væske og damp
  • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Sonax
Type Hurtigvoks & spraysealer


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Meget fornøyd. Lakken blir utrolig hydrofobisk. Tommel opp
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Meget godt fornøyd med produktene , brukt på flere biler med strålende resultat.
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Enkel å bruke og gir en flott glans i lakken! Anbefales!
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Helt nydelig produkt! Ikke en vask uten denne 😍
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Har brukt Carpro sin Hydro O2 i flere sesonger på 3-4 biler, men etter å ha prøvd Sonax Spray&Seal vurderer jeg dett til et like bra produkt som gir flott glans, fin vannpqerling og holdbarhet. Kan anbefales
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Kjempe fornøyd med dette produktet, tok det på mc etter at jeg hadde vaska den.
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Den er rask og legge får en fin glatt og dybde i glansen.
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Har nesten ikke ord over hvor fantastisk denne sprayforseglingen er. Uimotståelig vannavvisende effekt. Nei, dette er den aller beste sprayforseglingen jeg har investert i noen gang. 😁
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Det e veldig bra produkt. Bruker den ofte etter jeg har vasket bilen. Får en slik glatt å fin overflate.
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Super-enkelt å bruke! Gir en utrolig blank overflate/lakk!
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Meget god til vedlikehold av beskyttelser som er lagt på bilen 👍👍
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Blitt en av mine favoritter. Lett å bruke og holder lenge, samt den er drøy i bruk. Anbefales :)
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Veldig fornøyd med dette produktet. Har brukt det på bobil som eneste forsegling med veldig bra resultat, og til vedlikehold av Hybrid solutions spray coating. Synes denne forbedrer de allerede gode egenskapene til spray coatingen. Om man skal trekke på noe så må det være at den ikke lukter spesielt godt, men det tror jeg de fleste kan leve med. Alt i alt veldig godt fornøyd, og det blir ikke enklere å påføre enn dette.
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Ny vasket og våt bil så sksl denne sprayes på.. jaja tenkte eg og sprayet på anbefalt mengde.. Så ikke it som at dette var ett godt kjøp, tenkte eg.. Så spylte jeg av med dusj funksjonen på hageslangen.. DA så jeg virkningen ?? vannet perlet seg med en gang og jeg ble skikkelig overrasket av resultetet. Akkurat som om den var ny polert med maskin og flere timers arbeid. Bilen skal fotsatt poleres i oktober/november ?? Men dette produktet overrasket stort og resultatet er fortsatt vannperler etter 1 ukes bruk av bilen.. Anbefaler virkelig dette produktet.
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Veldig fint resultat med dette produktet. Kan anbefales
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Har brukt dette på min bobil. Kom fra tur i går og fronten var "full" av innsikter. Disse spylte jeg bare av med hageslangen! Lovpriser dette produktet!
Sonax Xtreme Spray & SealHurtig sprayforsegling, 750 ml.Denne fungerer som den skal. men anbefaler den Foam & Seal fra Sonax. Den var helt eksemplarisk !
121509