142143

SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating

Sprayforsegling fra Sonax, 750ml

Varenr: 2574004056554006568
339,-
Volum
-+
42 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Langtidsvirkende keramisk spraycoating som raskt etterlater en motstandsdyktig beskyttende barriere på lakken. Gir en ekstrem beskyttelse av lakken og etterlater en fløyelsaktig overflate, samt en langvarig vannavrenning og perleeffekt.

SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating er unik

Aldri før har SONAX gitt ut et produkt som påføres så raskt og som gir like langvarig beskyttelse som dette SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating gjør. Med dette produktet får du muligheten til å gi holdbar beskyttelse på lakk, felger, plast og vinyl. Overflaten vil være glatt og med den nye SI karbonteknologien vil det være en ekstra dybde i glansen.

 

For deg som ønsker å opprettholde Spray Coatingens imponerende egenskaper ennå lenger, anbefaler vi Sonax Xtreme Spray & Seal som ekstra "boost" når du vasker og  vSonax Xtreme Wash & Seal som din standard sjampo, slik at beskyttelsen kontinuerlig styrkes.

 

Fungerer også for motorsykler, campingvogner, bobiler og båter

 

SONAX XTREME CERAMIC SPRAY COATING beskytter overflaten og forhindrer smuss, insekter, salt, etc. fra å feste seg, og dermed forenkle vasking og vedlikehold. Gir en god glans og dyp glød uten hardt arbeid. Den keramiske Si Carbon-teknologien sikrer at du får en fløyelsmyk overflate med strålende glans i lang tid på lakk, metall, glatt plast og gelcoat. Utmerket for å friske opp lakkbeskyttelse som SONAX CC ONE.

Noen fordeler med SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating

  • Langtidsvirkende keramisk coating som beskytter lakken
  • Veldig enkel å bruke
  • Gir en dyp fargemetning og perleeffekt

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(7)
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxLett å legge på og lett å buffe av,usikker på varigheten av den da jeg ikke har hatt den på så lenge,derfor kun 4 stjerner,
Ørjan03.06.2021Upassende?
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxGir en god glans og meget god perling. Litt tung å tørke av. Kanskje jeg hadde for mye på «påførings-microfiberkluten ?» Skal prøve å brette kluten neste gang slik at jeg bruker alle «fire hjørner» av kluten.
Frode18.05.2021Upassende?
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxVeldig veldig fornøyd. Lett og bruke. Lett å holde bilen rein etterpå.
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxFlott coating som er lett å legge, og lukter kjempegodt. Legg først denne, så legger du Sonax Gloss Booster etterpå, for både beskyttelse og dyp glans.
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxFlott coating som er lett å legge, og lukter kjempegodt. Legg først denne, så legger du Sonax Gloss Booster etterpå, for både beskyttelse og dyp glans.
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxNår man ikke ønsker å stå en hel helg å gnikke å gni er dette et fint produkt som forlenger forseglingen
Tor12.04.2021Upassende?
SONAX Xtreme Ceramic Spray CoatingSprayforsegling fra SonaxKun lagt på en upreppet bil foreløpig, men veldig fin å jobbe med, lett å påføre med mikrofiberklut eller applikator, buffer lett av, ingen streaks på mørk bil, samt svært gode vannegenskaper. Har ligget på i 3 uker nå, skal bli moro og se hvor lenge den holder mot avfetting osv., da vi har vinter her enda.
142143