Tesla Veganskinn Kit Vask av Teslas veganskinn gjort enkelt!

Tesla Veganskinn Kit

Vask av Teslas veganskinn gjort enkelt!

Varenr: 172298_bun
379,-Kampanjepris
Veil.545,-
-+
35 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Tesla har en helt spesiell type skinn som kalles Veganskinn. Har du lyst til å sette deg mer inn i hva dette egentlig er, ta en titt på denne filmen.

 

Veganskinn behandles i utgangspunktet som andre typer skinn i bil, men det kan være greit å bruke produkter du vet er 100% trygg på denne type skinn. Sonax Luxury Leather Care er en supereffektiv skinnrens som fjerner smuss og gjenoppretter veganskinnets mykhet. Rengjør og pleier glatte veganskinnoverflater på en skånsom måte. Impregnerer og beskytter mot tilsmussing, og bevarer den matte overflaten.

 

 

Veganskinnet beholder eller får tilbake det opprinnelige utseendet og smidigheten. Med UV-beskyttelse som gjør at det holder seg mykt og komfortabelt lenger.

 

Sonax Luxury Leather Care inneholder jojobaolje, som gjenoppretter mykheten og smidigheten i veganskinn. dette gjør det behagelig å sitte i, og ikke minst bevarer slitestyrken.

 

Sonax Luxury Leather Care er svært enkel i bruk. Spray på og tørk av med en mikrofiberklut. Produktet etterlater en veganskinnpleiende olje som beskytter og pleier. Skinnet vil fremstå slik det skal være, med den originale, semimatte overflaten.

 

Om veganskinnet er svært skitten, ikke fall for fristelsen å skrubb med kluten. Bruk den myke medfølgende børsten til å opparbeide skum, slik at skinnrensen jobber bedre inn i skitten. Tørk deretter med mikrofiberkluten.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
184165