Chemical Guys Leather Care Kit Skinnpleiesett for langvarig beskyttelse

Chemical Guys Leather Care Kit

Skinnpleiesett for langvarig beskyttelse

Varenr: 171538_bun
899,-
-+
54 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Chemical Guys Leather Care Kit er et koplett skinnpleiesett for deg som har nytt eller godt brukt skinninteriør i bilen. Chemical Guys Leather Care Kit renser godt i dybden og tilsetter en meget varig, skitt- og væskeavvisende beskyttelse. dette gjør det enklere å holde skinninteriøret rent lenger, og er spesielt godt egnet for deg som har barn eller dyr i bilen. Eller kanskje for deg som er litt uheldig med kaffekoppen en gang i blant?

 

 

Chemical Guys Leather Cleaner dusjer du bare lett over området du skal rense, og skrubb rolig og forsiktig over området med skinnbørsten. Tørk over med kluten. Hvis du tar ett og ett område er det enklere å sikre at alle områder blir behandlet.

 

Ved å jevnlig (minst 1-2 ganger i året) rense og behandle skinnet kan du motvirke tap av spenst i skinnet og opprettholde et delikat og flott skinn. Ikke krever det mye jobb heller, og resultatet er nesten ubetalelig!

 

Leather Cleaner åpner porene i skinn og lær og trekker ut skitt og forurensninger. Chemical Guys Leather Cleaner er pH-balansert og luktfri.

 

Chemical Guys Leather Serum er en flott og effektiv skinn-forsegling som hindrer at skinnet og lær tar farge fra for eksempel jeans.

 

Lyst skinn er naturligvis mer sårbart for forurensninger og misfarging, Leather Serum kan hindre nettopp dette ved jevnlig bruk. Vanlige skinnkremer og conditioners kan være noe "fetere" for å friske opp slitt interiør, ligger hovedegenskapen til Leather Serum i å forsegle overflaten slik at den blir mer motstandsdyktig. Ønsker du å friske opp interiøret i en litt eldre bil anbefaler vi å smøre opp setene med Leather Conditioner først for deretter å forsegle overflaten.

 

Med i Chemical Guys Leather Care Kit er alt du trenger for å utføre jobben. Inkludert skinnbørste, ufarget mikrofiberklut og påføringsapplikatorer.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183315