Chemical Guys Leather Lover Kit Komplett skinnpleiepakke

Chemical Guys Leather Lover Kit

Komplett skinnpleiepakke

Varenr: 158180-bun
1 258,-Kampanjepris
Veil.1 489,-
-+
4 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Komplett sett for god skinnpleie fra Chemical Guys. Dette er vaskepakken som hjlper deg med å ta godt vare på skinninteriøret gjennom alle sesonger. Enten det er snakk om grundig rens og beskyttelse eller du bare skal friske opp litt.

Chemical Guys Leather Lover Kit inneholder

Chemical Guys Leather Cleaner

Dette er en PH-nøytral og luktfri skinnrens. Denne effektive rensen vil trekke opp skitt og forurensinger fra dypt i skinnet. Enkel i bruk og tynnbar ved bruk på særlig sart skinn. (Blandingsforhold 3:1)

Chemical Guys Leather Conditioner

Dette er en skinnkrem som bevarer skinnets naturlige mykhet, den trekker godt inn i skinn og lær, har en nøytral, god skinnduft og tilfører fuktighet helt fra bunnen av.

Chemical Guys Leather Serum

Dette er en av de første virkelig gode forseglere beregnet for skinn og lær. Denne brukes etter Chemical Guys Leather Conditioner og gir en langvarig og flott beskyttelse mot skitt, støv, søl og andre forurensinger. Med Leather Serum beskyttes det nybehandlede skinnet ytterligere samt holder det fint i flere måneder.

Chemical Guys Sprayable Leather

Chemical Guys Sprayable Leather renser mildt, men effektivt og nærer skinn i ett enkelt steg. Dette gjør den perfekt til enkel rengjøring ved f.eks. søl, eller for oppfriskning mellom hovedrengjøringene.

 

Den innovative sprayen fjerner raskt og enkelt støv, skitt og smuss og etterlater en matt, frisk og ren overflate uten at denne føles fet eller glatt. Chemical Guys Sprayable Leather gjør det enkelt å friske opp alt fra ratt, dørsider, girkuler, dashbord og seter.

Chemical Guys Leather Scent

Chemical Guys Leather Scent er en Premium luktfrisker og antibakteriell spray som ikke bare gjenoppliver den gode, ekte lukten av lær, men som også fjerner sjenerende og uønsket lukt.Den dype, maskuline lærlukten gir deg umiddelbart assosiasjoner til da skinninteriøret var nytt og drar i tillegg helhetsinntrykket av bilens ve og vel opp flere hakk!

 

Med i skinnkitet er det også med alt du trenger av kluter, pads og skinnbørste.

HMS


Dokumenter
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
133045