Vedlikeholdskit for coatet bil Fjern asfalt og flyverust, boost coating

Vedlikeholdskit for coatet bil

Fjern asfalt og flyverust, boost coating

Varenr: 169842_bun
498,-Kampanjepris
Veil.898,-
-+
45 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Også coatede biler vil få både asfaltflekker, flyverust og avleiringer av mineraler som legger seg som en ru overflate i og utenpå coatingen. Dette bør fjernes slik at du opprettholder en glatt overflate, og gjerne forsterkes med et topplag eller en spraycoating.

 

I Vedlikeholdskit for coatet bil får du det du trenger for å ta en grundig vedlikehold av coated bil, slik at coatingen og den blanke, glatte finishen holder seg frisk lenger.

 

 

Vedlikeholdskit for coatet bil inneholder

Gloss Factory Asfalt og Flyverust EXIT, 500 ml

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner er et kraftig produkt som effektivt og enkelt fjerner olje- og asfaltrester samtidig som det løser opp flyverust. Med sin unike formel og tiksotropiske (geleaktige) egenskaper, evner det å henge lenge på alle overflater.  Dette gjør at produktet meget effektivt løser opp så vel olje og asfaltrester, som metallpartikler fra overflaten, slik at du enkelt kan skylle dette av.

 

Gloss Factory Asfalt & Flyverustfjerner inneholder fargeindikator som gjør at du tydelig vil se at det «blør» lilla der det løser opp flyverust, og du vil tydelig se olje- og asfaltrester løses opp i samme operasjon med sin brun/sorte farge.

SONAX Xtreme Ceramic Spray Coating, 750 ml.

Langtidsvirkende keramisk spraycoating som raskt etterlater en motstandsdyktig beskyttende barriere på lakken. Gir en ekstrem beskyttelse av lakken og etterlater en fløyelsaktig overflate, samt en langvarig vannavrenning og perleeffekt.

 

SONAX XTREME CERAMIC SPRAY COATING beskytter overflaten og forhindrer smuss, insekter, salt, etc. fra å feste seg, og dermed forenkle vasking og vedlikehold. Gir en god glans og dyp glød uten hardt arbeid. Den keramiske Si Carbon-teknologien sikrer at du får en fløyelsmyk overflate med strålende glans i lang tid på lakk, metall, glatt plast og gelcoat. Utmerket for å friske opp "gammel" coating.

 

Med i kitet er også en ergonomisk applikator for enkel påføring og en miktofiberklut av meget god kvalitet.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180613