Interiør

Interiøret i bilen kan by på mange utfordringer. Her ser vi på de fleste overflater som IKKE er av skinn (vi har egen kategori for skinn). Dvs. vi ser her på dashboard, dørpanel, tekstilseter, innsiden av vindu m.m.
 
Har du lyst til også å holde deg oppdatert på vår nyeste filmer og ukentlige tips? Klikk deg inn her og følg oss på vår YouTube kanal. 

 

Generell interiørvask alle overflater

Dashboard, dørpanel, tekstilseter, matter, tepper og pedaler. Alt må rengjøres jevnlig for å beholde nybilfølelsen lenger. Et godt innemiljø i bilen gir større trivsel når du kjører bilen.

 

 

Turisimo Interior Cleaning Kit

 


Slik renser du skikkelig skitne tekstilseter med rensemaskin

Av og til må du på med riktidg redskap for å få jobben gjort. En tekstilrenser fra Kärcher som vi bruker her, gjør ikke bare jobben enklere og raskere, men også langt bedre. Her renser vi skikkelig i dybden.

 

Kärcher Tekstilrens Pro. Kit

 


Tips til effektiv innvendig vask av dørpanel

Innsiden av døren blir gjerne skitten av smuss, skitt, sminke og annet vi drar med oss inn og ut av bilen. For å vaske dette effektivt, og samtidig bevare de delikate overflatene, bruker vi en metode som renser i dybden, uten å skade overflaten.

 

 

Gloss Factory All purpose cleaner

Sonax Xtreme Plastic Detailer

Glosser 3P Mikrofiberklut

 


Grundig, effektiv vask av frontruta

Turisimo har presentert oss for en ny, effektiv metode for å vaske frontrute og vinduer innvendig i bil. Med sin innovative glassvamp går jobben raskere og er mer effektiv enn tradisjonelle metoder. I kombinasjon med Turisimo Clear Vision Inside, et spesialmiddel for innvendig vask av ruter, blir resultatet garantert stripefritt og 100% krystallklart!

 

 

Turisimo Innvendig Vindusvask Kit

 


Tips til riktig støvtørking i bil

Man kan fort tenke at dette er jo enkelt, men hva om du gjør det feil? Det er ikke bare bare å tørke støv, men kan faktisk gjøre det smart OG redusere støvet å komme så raskt tilbake.

 

 

Sonax Støvfritt Dashboard