121446

Sonax Xtreme Felgrens +50%

Syrefri felgrens 750 ml.

Varenr: 2304004064700230453
129,-
-+
68 stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåProduktanmeldelser
Produktinfo

Syrefri og Ph-nøytral felgrens som ikke skader lakk, bremseskiver, plast eller lakk. La den virke i minst 5 minutter for best effekt.

 

Sonax Xreme Felgrens er en svært effektiv syrefri spesialrens for alle typer stål og letttmetallsfelger. Fjerner enkelt selv den mest gjenstridige smuss, som forbrent bremsestøv, olje- og gummirester og annet veiskitt fra alle typer felger.

 

Sonax Xtreme Felgrens er muligens den beste felgrensen som finnes på markedet i dag. Ikke bare er den ekstremt effektivt, men også ekstremt trygg å bruke på alle typer felg. Den pH-nøytrale formelen er 100% trygg på ALLE felger, inkludert aluminium, krom og til og med polerte felger. Sonax Xtreme Felgrens har tykk viskositet som nærmest klamrer seg til felgen, slik at de aktive ingrediense får tid til å jobbe seg gjennom skitten.

 

Felgrensen er så effektiv at du i de aller fleste tilfeller ikke har behov for børste. Gi produktet minimum 5 minutter virketid og spyl felgene rene. Ikke la produktet tørke på felgen.

HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Hjul og felg
Gruppe 3 Sonax
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
  • EUH 208 - Kan gi en allergisk reaksjon
  • Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Produsent Sonax
Type Felgrens


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Kjøpte denne fordi den var på tilbud. fungerer jo forsåvidt greit nok i forhold til pris, men jeg vil ha noe som har maksimal effekt og vil derfor holde meg til mitt favorittprodukt i fremtiden.
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Prøvd flere typer felgrens, denne er den beste jeg har prøvd så langt 👌🏼
Anne23.08.2021Upassende?
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Funker bra 👍👍 lukter fælt 😖
Frode01.08.2021Upassende?
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.God felgrens, synes denne løser opp veldig bra! Solid pumpemekanisme trekker også opp.
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Denne virker...Men ikke like godt som det påstås. Kjøpte ei kasse av disse på et tidligere tilbud så jeg har litt erfaring bak min påstand. Seinest i dag brukte jeg dette produktet på en bil. Ikke veldig møkkete felger, men gammel inngrodd skitt . Sprayet på rikelig med produkt på felg og dekk, sørget for at "tønna" ble skikkelig bløtlagt. etter 7 minutter så jeg tegn til at det ville tørke og spylte grundig med høytrykk i alle mulige vinkler... felgene ble renere, men ikke rene, la på et syreprodukt og lot dette virke to minutter og spylte av, helt rent... Sonax felgrens er verdt 75kr. Men full pris er for dyrt mener jeg. Ei flaske holder knapt til to biler med litt inngrodde felger. et pluss er det dog at lukta ikke er på langt nær like kraftig som andre felgrenser...
Martin25.04.2021Upassende?
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Denne leverer alltid. Vil påstå at her får du absolutt mest for pengene, når det gjelder felgrens.
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Absolutt en god felgrens, men fy for en stygg lukt den har..
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Ikke imponert. la på godt med produkt på kalde felger, virketid 6 minutter (I kjølig lokale) høytrykksvask. "Blødde" ganske bra, fjernet nok endel bremsestøv men felgene var ikke rene. La på Korrosol og felgene blødde igjen, skummet over med SurfexHD og felgene ble rene. Produktet var jo rimelig, derfor blir det kanskje urettferdig å sammenlikne med de to sistnevnte...Men jeg foretrekker produkter som virker skikkelig....
BN24.01.2021Upassende?
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Bra felgrens. Bruker denne når jeg skifter dekk.
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Denne er jo helt utrolig hvordan den jobber å gir et praktfullt resultat etter min mening
Roy12.07.2020Upassende?
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Bra felgrens gjør jobben sin blir lilla når den begyner og virke og grei pris!!
Cs07.07.2020Upassende?
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Knall felgrens! Billig og effektiv. Tar fastgrodd bremsestøv godt. Gjerne la den sitte på lenge for bedre effekt.
Sonax Xtreme Felgrens +50%Syrefri felgrens 750 ml.Min favoritt felgrens, har brukt den i mange år både på min taxi og privatbil. Enkel i bruk og veldig effektiv.
121446