Hybrid Solutions Graphene Wax + Flex Graphene pakke fra Hybrid Solutions

Hybrid Solutions Graphene Wax + Flex

Graphene pakke fra Hybrid Solutions

Varenr: 162226_bun
1 169,-Kampanjepris
Veil.1 299,-
-+
5 stk på lager
Delbetaling fra 143,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

 

Her har du den perfekte pakken for beskyttelse av din bil, legger man Graphene voksen i bunn og bruker Flex Spray Coating hver andre måned, så har man en beskyttet lakk i lang tid. 

 

Produktene er enkle å bruke og gir en utrolig finish på alle typer farger, husk å ikke la voksen tørke for lenge før du tørker av med medfølgende mikrofiberklut. 

 

Den mest avanserte og beste bilvoksen Turtle Wax noengang har laget. 

Hybrid Solution Ceramic + Graphene Paste Wax er en revolusjonerende voks satt sammen av over 10 forskjellig voksblandinger. Om dette ikke var nok er voksen også tilsatt Sio2 polymerer og graphene. 

 

 

Hva er resultatet av 10 forskjellig voksblandinger, sio2 og graphene?

Jo, dette resulterer i en voks som gir deg alle de tradisjonelle fordelene som super glatt overflate, dyp glans og "wetlook". Samtidig gjør Sio2 og graphene tilsetningene at voksen har god kjemiresistanse, ekstremt bra vannperling og fantastisk beskyttelse mot både sol og forurensing. Dette er voksen som virkelig gir deg WOW effekt.

 

Hybrid Solution Ceramic+Graphene Paste Wax høres kanskje avansert ut men er en av de enkleste voksene på markedet å jobbe med. Voksen lar seg enkelt smøre utover lakken og går like lett av når du skal tørke. 

Fordelene med Hybrid Solution Ceramic+Graphene Paste Wax

 • 10 forskjellig voksblandinger, samt Sio2 og Graphene tilsetninger
 • Gir en glatt overflate med super god avrenning
 • Høy kjemiresistanse - Tåler å bli vasket 
 • Gir bedre resultat enn innsatsen som må til 
 • God varighet og UV-beskyttelse

Ceramic+Graphene Paste Wax er et resultat av 75 års forskning og benytter Turtle Wax sin patent på graphene teknologi. 

 

 

Slik bruker du Hybrid Solution Ceramic+Graphene Paste Wax 

 • Vask bilen godt slik at alle forurensinger er fjernet fra bilen. 
 • Tørk over tørr bil med Turisimo Paint Prep for å fjerne såperester, oljer og lignende. 
 • Påfør voksen med en myk applikator som Turisimo Applicator på et panel om gangen. 
 • La voksen tørke i 2-5 minutter eller til en får et disete overflate. 
 • Tørk av med en høykvalitet myk mikrofiberklut som Turisimo Perfectly Fluffy og få frem den dype gløden i bilen din. 

Hybrid Solutions Pro Flex Wax er en unik blanding av Sio2, syntetiske polymerer og Graphene som resulterer i en overlegen spray forsegling.

 

Flex Wax er Hybrid Solution og Turtle Wax sin absolutt beste spray forsegling pr dags dato stappfull av graphene ingredienser. Ikke bare gjør den bilen utrolig glatt og godt beskyttet. Hybrid Solution Pro Flex Wax har også flere måter man kan påfører den på som gir stor fleksibilitet - derav navnet Flex Wax.

 

Fordeler ved graphene

 • Beskytter godt mot varme og UV stråler. Fungerer som høy faktor solkrem til bilen din
 • Gir en bedre motstandsdyktighet mot kjemi ved vask - Lenger varighet
 • Minimerer sjansene for vannflekker
 • Gir utrolig god glatthet og glans
 • Enkelt applikasjon

Det som gjør Hybrid Solution Pro Flex Wax så spesiell er måten vi påfører den på. Flex Wax kan brukes som beskyttelse alene eller ved fordel beskyttelse over Hybrid Solution To The Max Wax.

 

Det aller første vi må gjøre med Flex Wax er å legge et baselag på lakken, etter dette er det flere metoder som kan benyttes, disse går vi igjennom under her.

Første lag med Flex Wax

Det første laget med Hybrid Solution Pro Flex Wax må påføres på en ren og tørr overflate. Vask bilen godt fri for forurensing og tørk over bilen med Turisimo Paint Prep for å fjerne alle forurensinger.

 

Deretter tar du frem en applikator eller en myk klut. Spray Flex Wax inn i kluten eller applikatoren og smør produktet utover panelet. Jobb på et panel om gangen som panseret først, deretter en dør osv.

 

Det er viktig at du ikke bruker for mye produkt i denne prosessen slik at du unngår at produktet blir slørete eller vanskelig å tørke av.

Etter du har påført et jevnt tynt lag finn fram favorittkluten som Turisimo Perfectly Fluffy og tørk av Flex Wax.

 

Du vil merke at produktet er enkelt å tørke av og trenger ingen "herdetid" før du tørker av. Opplever du at produktet er vanskelig å tørke av ta en lett fuktig klut og tørk av.

 

Gjenta prosessen på neste panel og jobb deg rundt bilen.

Vedlikehold av og med Flex Wax

Vedlikeholdsmetode 1

Etter du har vasket bilen kan du bruke Flex Wax som en "Rinse & Spray" produkt. Hva dette betyr er at mens bilen er våt etter vask kan du spraye Flex Wax på en våt bil og spyle det av igjen. Dette vil aktivere beskyttelsen og legge igjen et nytt lag med beskyttelse. 1-2 spray pr panel ved påføring.

 

Vedlikeholdsmetode 2

Flex Wax kan også brukes som et "Rinse & Dry" produkt.

 

Dette vil si at etter du har vasket bilen bruker du Flex Wax i sammenheng med at du tørker bilen. Måten du gjør dette på er at du sprayer Flex Wax på bilen mens den er lett fuktig og tørker av med ditt favoritt tørkehåndkle.

 

Dette vil gi en god smøring for tørkehåndkle som minimerer sjansen for riper samtidig som du legger et nytt lag med sprayvoks. 1-2 spray pr panel ved påføring.

Vedlikeholdsmetode 3

Det er også mulig å tørke bilen på vanlig måte og påføre Flex Wax på tørr bil. Spray et par dusjer i en god mikrofiberklut og tørk utover bilen. Ta en ny klut og tørk av. 1-2 spray pr panel ved påføring.

 

Alle vedlikeholdsmetodene vil gi en god topping av beskyttelse men vi anbefaler sterkt at du påfører et "grunnlag" som forklart innledningsvis.

 

Hybrid Soluton Pro Flex Wax er et fantastisk produkt som gir utrolig god glans, glatthet og beskyttelse for din bil. Flex Wax er også så allsidig at du er garantert at du finner en påføringsmetode som passer deg best.

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
143375