Hybrid Solutions Complete Komplett samling av bestselgerne

Hybrid Solutions Complete

Komplett samling av bestselgerne

Varenr: 160502_bun
1 079,-Kampanjepris
Veil.1 349,-
-+
4 stk på lager
Delbetaling fra 135,-/måned
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Sjelden blir en ny bilpleieserie tatt så godt imot i markedet som er tilfelle for Turtle Wax's sin Hybrid Solutions serie. Over hele verden har detailere, entusiaster og oss vanlige folk priset denne serien. Én serie som treffe alle grupper innen bilpleie, nettopp fordi den gir imponerende resultet - imponerende enkelt!

 

Også i Norge er Hybrid Solutions blitt rost av brukere, presse og testpaneler. Så sent som i September vant Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax testen av "all in one" polisher i TV2 hjelper deg.

 

Hybrid Solutions Complete inneholder

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Testvinneren fra TV2 Hjelper deg September 2020. 

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Korriger lakken din, la den være blank og med en varig beskyttelse mot fremtidige forurensinger i ett produkt. I tillegg til å være åpenbart praktisk, spare tid og tid, har Hybrid Ceramic superhydrofobe egenskaper som gir mulighet for vannperling i lang tid. Den har dessuten presisjonspoleringsmidler for å fjerne mindre lakkfeil og riper - og syntetiske vokspolymerer for å øke dybden av farge og glans.

Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax

 

Spray på våt bil og tørk av for 1-stegs glans og beskyttelse. Overlegen glans og dybde ved hjelp av en unik syntetisk voksblanding. Super Hydrofobiske Polymerer gir UMIDDELBAR motstand mot ytre påvirkning fra kjemi, smuss og salt.

 

 

Voksing trenger ikke å være en lang og vanskelig prosess, med Hybrid Solutions Ceramic Wet Wax er det like enkelt som "spray og tørk".

Hybrid Solutions Ceramic 3 in 1 Detailer

 

Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer tar det å "friske opp" glansen til et nytt nivå. Perfekt å bruke på sensommer og høst for ekstra glans og vannavvisende effekt før du tar hovedpoleringen igjen før vinteren.

 

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Leter du etter helt sinnssykt god forsegling med ikke bare lang varighet, men også med den ekstra bonusen svært hudrofobisk og meget enkel å legge? Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating er designet av entusiaster og laget for den mest kresne detailer. Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating gir helt vill vannperling og kjemisk beskyttelse i opptil et år. Enklere har det aldri vært å legge en keramisk coating.

Hybrid Solutions Ceramic Wash & Wax

Turtle Wax Hybrid Solution Ceramic Wash & Wax er en bilshampo med hydro-glid vaskepolymerer for en ripefri rengjøring på alle overflater.

Inneholder hydrofobe og syntetiske SiO2-polymerer som øker dybde, klarhet og glans i lakken samt gir økt perleeffekt og beskyttelse som varer i flere måneder.

 

 

 

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
139470