131458

Hybrid Solutions Ceramic Polish Bundle

Polish & Wax + Spray Coating

Varenr: 157436-bun
478,-Kampanjepris
Veil.698,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSAndre kjøpte ogsåDokumenterProduktanmeldelser
Produktinfo

Hybrid Solutions er en helt ny produktserie fra Turtle Wax hvor man virkelig har tatt bilpleie til et nytt nivå. Produktene er utviklet i tett samarbeid med detailere over hele verden og resultatet er virkelig nye takter fra Turtle Wax.

 

 

I denne pakken har jeg kombinert 2 av mine favoritter fra denne serien. To produkter som virkelig fremhever hverandre sammen og gir imponerende resultater!

Hybrid Solutions Ceramic Polish & Wax

Hybrid Solutions Polish & Wax er et "alt-i-ett"-produkt  og ofte alt du trenger for å korrigere vaskeriper og avslutte med en blank, beskyttet finish. Hybrid Solutions Polish & Wax er polish OG en voks, men langt bedre enn hva vi er vant til i denne kategorien.

 

Korriger lakken din, la den være blank og med en varig beskyttelse mot fremtidige forurensinger i ett produkt. I tillegg til å være åpenbart praktisk, spare tid og tid, har Hybrid Ceramic superhydrofobe egenskaper som gir mulighet for vannperling i lang tid. Den har dessuten presisjonspoleringsmidler for å fjerne mindre lakkfeil og riper - og syntetiske vokspolymerer for å øke dybden av farge og glans.

Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating

Den keramiske spraycoatingen er så enkelt å bruke at det kan gjøres med en håndbevegelse. Dette produktet leverer utrolig glans og beskyttelse som vil vare opptil ett helt år! Best resultat får du alltid om du gjør grunnarbeidet grundig ved å også polere bilen før du legger denne, men om du vil ta "snarveien" og legge den rett på etter vask, vil du likevel få bede dybde og glans i lakken - i tillegg til den imponerende vannperlingen i lang, lang tid!

 

Slik bruker du Hybrid Solutions Ceramic Polish Bundle

 • Vask kjøretøyet grundig og tørk det.
 • Første steg er Turtle Wax Ceramic Polish & Wax
 • Rist flasken godt før bruk og unngå å påføre i direkte sollys eller på varme overflater
 • Håndpolering

 • Påfør 3-4 små dråper i en skumpåføringspute, og fordel produktet jevnt over en 60 cm X 60 cm seksjon med lett til moderat trykk i en overlappende, sirkulær bevegelse.
 • Fjern med en mikrofiberklut, og vend den til en ren side for den endelige tørkingen. Bruk en fuktig mikrofiberklut eller lett spray med vann for å tørke av finishen for å aktivere glanspolymerene.
 • Tørk av med tørr mikrofiberklut. Fortsett å påføre produktet på samme måte over hele bilen.
 • Påføring med maskin

 • Påfør 3-4 ertestore dråper på en myk eller medium pute og fordel på lav hastighet over et område på ca. 6+ c 6+ cm.
 • Øk hastigheten på maskinen til ønsket innstilling og bruk lett til moderat trykk i et kryss-mønster - først opp og ned, deretter side til side.
 • Fjern med en mikrofiberklut, og vend den til en ren side for den endelige tørkingen. Bruk en fuktig mikrofiberklut eller lett spray med vann for å tørke av finishen for å aktivere glanspolymerene.
 • Tørk av med tørr mikrofiberklut. Fortsett å påføre produktet på samme måte over hele bilen.

 

Før du legger Hybrid Solutions Ceramic Spray Coating bør du la polishen få en hedetid på 30-60 min. Pass på at den ikke blir utsatt for smuss/ støv i denne perioden.

 • Rist flaska godt.
 • Spray 2 til 3 spray per panel.
 • Spre og tørk forsiktig med en ren, brettet mikrofiberklut.
 • Ta en ny, ren mikrofiberklut og tørk.
 • Gå over med en fuktig klut til slutt for å aktivere polymerene i produktet og buff tørt med en ren, myk klut.
HMS

Produktinformasjon

Gruppe 1 Lakkforsegling
Gruppe 1 Poleringsmidler
Gruppe 1 Bilvask tilbehør
Gruppe 1 Polering og voksing
Gruppe 3 Turtle Wax
Gruppe 3 Gloss Factory
Helse, miljø og sikkerhet (HMS) Produktet er vurdert ikke merkepliktig i henhold til CLP
Helse, miljø og sikkerhet (HMS)
 • H315 - Irriterer huden
 • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
Produsent Turtle Wax
Type Hurtigvoks & spraysealer
Type Håndpolering
Type Kluter
Type Pads og påføringssvamper


Andre kjøpte også
Dokumenter
Produktanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingLa på med applikator, for hånd. Ble litt mye buffing før det ble riktig bra. Tror kanskje jeg brukte litt for mye produkt. Veldig fornøyd med glans og dybde, perlingen er flott - veldig spent på holdbarheten.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingMeget enkelt system å jobbe med. Fornøyd med resultatet på en bruksbil.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingKjapp forsendelse👍🏼 Gode produkter som er lette å lykkes med. Gleder meg til å teste holdbarheten - tror jo denne komboen holder lenge, samt at jeg får booste opp ved en og annen vask med sprayen.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingSå alngt bra. Opplys bedre omat aplikator og pussefiller følger med, jeg bestilt dobbelt opp(!) Kanskje var det tiltenkt...:-) Men litt dyre produkter kanskje. Men forsendelsen gikk jo riktig så fort. BRA!
Udesh02.07.2021Upassende?
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingEt greit sett for å bone bilen med. Produktet er lett å jobbe med. Et resultat jeg er fornøyd med. Brukte ca 5 timer for vaske, tørke, og voksing av bilen med dette settet.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingHar aldri vært borte i noen produkter som er enklere å bruke og som gir et så perfekt resultat som dette. Tenkte å ta et bilde av produktene etter jobben ved å sette dem på panseret, men det var helt umulig. Overflaten var simpelthen for glatt.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingSuper enkel å jobbe med, veldig fornøyd med resultat!
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingDenne pakka er absolutt å anbefale, min røde skoda ble som ny i lakken, ikke for å snakke om den drøye glansen og vann perlinga det ble, kommer ikke til å polere med noe annet i fremtiden.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingHar ikke brukt det enda ,men er veldig spent. På TV2 ble det veldig bra resultat.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingForeløpig har jeg bare brukt Spray Coatingen, på to biler, og den slår alt jeg har brukt på bil før. Lett påføring, lett avtørking, og bilen skinner som en diamant. Startet litt sent i år, så jeg hoppet over polish, og gikk rett på spray. Og resultater er langt forbi det jeg hadde forventet. Anbefales! Jeg kommer ikke til å bruke noe annet enn Turtle Ceramic etter dette!
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingDette var bra greier. Jeg gikk rett forbi bilen min på flyplassen da jeg ikke kjente den igjen. Det var en hard jobb, men du verden for et resultat.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingVirker som et fantastisk bra produkt! Lakken ble supergaltt og jeg er spent på hvor lenge den holder. Jeg kommer til å bestille flere produkter i Hybrid Solutions serien!😃👍
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingSuperfornøyd! Lett å legge, lett å polere og resultatet blei supert! Verd penga (å enda bedre når den var på kampanje🤪)
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingHelt strålende produkter. Beste jeg har brukt på bilen noen gang. Testet på 4 biler
BN06.08.2020Upassende?
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingSuper bra produkter. Fikk min 10 år gamle Outlander til å se ny ut. Imponerende glans og enkel polish å jobbe med for meg som er nybegynner i maskinpolering. Kommer til å bare bruke dette på mine biler fremover
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingDette var bra greier altså. Flott polish som er enkel å jobe med, og coatingen gir en glans utav en annen verden, også så lett å bare spraye på ren og tørr bil .
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingHar testet dette kittet på noen biler. Blir knallblankt og gir meget god vannavising. Har brukt maskin å den er lett å jobbe med. Tips, bruk lite produkt på puta, hastighet 4 av 6 og avslutt gjerne på lavere hastighet så ikke polishen "brenner" seg fast og gir skjolder. Vær nøye når du tørker og bruk flere kluter.
Hybrid Solutions Ceramic Polish BundlePolish & Wax + Spray CoatingEnkel, rask og god måte å bevare lakken på bilen. Jeg benyttet poleringsmaskin til voksen og bare klut til coatingen. Resultater ble veldig bra
131458