Hybrid Solutions Komplett vaskepakke Stripp ned og beskytt - alt i én pakke!

Hybrid Solutions Komplett vaskepakke

Stripp ned og beskytt - alt i én pakke!

Varenr: 169600_bun
748,-Kampanjepris
Veil.1 459,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er en komplett vaskepakke med en virkelig effektiv vaskemetode fra Turtle Wax Hybrid Solutions serie. Nyheten Hybrid Solutions Slick-N-Slide Pure Wash er en helt "ren" såpe, med ekstremt god glideevne. Med ren såpe mener vi at det er en såpe uten kunstige glansforsterke eller tilsatt voks. helt ren såpe som vasker ren. Ikke noe annet.

 

 

Eller... jo, det er noe annet. Denne såpen har en ekstremt god glideevne. det vil si at den gjør håndvask mer friksjonfri. Som igjen betyr en mer skånsom vask. perfewkt for deg som cil ha en effektiv, men skånsom vedlikeholdsvask. Dessuten skummer såpen meget godt som gjør den meget godt egnet til bruk i skumkanonen. Og som om det ikke var nok. Med denne såpen som gir ekstremt god glid, kan du også bruke den som clay smøremiddel. dermed er den perfekt også for nedvask, slik vi viser i filmen under

Hybrid Solutions Komplett vaskepakke inneholder

Hybrid Solutions Pro Slick-N-Slide Pure Wash, 1,42 liter

Hybrid Solutions Pro Pure Wash gir rikelig mengde skum og fantastisk rengjøringseffekt uten å påvirke voks, lakkforsegling eller keramisk coating. Pure Wash inneholder de beste og mest effektive pH -nøytrale overflateaktive stoffene i markedet, som enkel fjerner smuss og trafikkfilm.

 

I tillegg gir produktet en fantastisk duft og er lett å skylle av. Hybrid Solutions Pro Pure Wash sine unike egenskaper gjør den utmerket som smøremiddel for clay bar og andre clay produkter. Pure Wash er et allsidig bilsåpe som kan brukes som bøttesåpe eller i skumsprøyte.

Turtle Wax Micro Power avfetting, 1 liter

Effektiv forvask som fjerner hardtsittende smuss som asfaltfelkker, olje, fett, veisalt etc. Angriper ikke metaller eller lakk.

Gloss Factory Skumforsegling, 1 liter

Ikke bare vil Gloss Factory Skumforsegling gjøre bilen din beskyttet, den vil også bli enklere å holde ren og kan kanskje viktigst av alt, den gjør bilen skikkelig blank.  Du vil få en bil som ser nyvokset ut etter bruk av Gloss Factory Skumforsegling.

Turisimo Wash & Clay Mitt

Turisimo Wash & Clay Mitt har myke og tjukk chenille mikrofiber på vaskesiden som gir deg god glid over overflaten og en skånsom vask. Chenille Mikrofiberen vil ta til seg forurensinger og slippe det fra seg når du skyller den i såpevannet. Dette gir deg en skånsom og effektiv håndvask av bilen.

På den andre siden av vaskehansken finner du et mykt syntetisk clay materialet. Denne siden bruker du for å fjerne nupper i lakken effektiv med såpevannet som gir god glid på overflaten.

Turisimo Heavenly Dry

Turisimo Heavenly Dry er et stort, mykt og skånsomt tørkehåndkle for å effektivt tørke bilen din.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
180298