Utstyrspakke til bilvask

Utstyrspakke til bilvask

Komplett startpakke for god bilvask

Varenr: 170693_bun
739,-Kampanjepris
Veil.1 198,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørAlternativerProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Her har vi satt sammen en utstryspakke til bilvask med våre favoritter for en god, skånsom bilvask. Vi har tatt med 2 bøtter, slik at du kan vaske skånsomt med 2-bøtte systemet. Dessuten følger her våre 2 favoritter; Vaskehanske og Tørkehåndkle fra Turisimi, som garanterer deg en skånsom vask og tørk av bilen din.

Dessuten har vi eliminert et evig problem; at slangen hefter seg under dekkene. med Gloss Factory Slangespor vil det aldri skje igjen.

Tilsett din favoritt bøttesåpe til denne utstryspakken til bilvask og du har garantert en skånsom, effektiv bilvask neste gang du vasker bilen.

Gloss Factory Slangespor

Gloss Factory Slangespor løser kanskje det mest irriterende problemet når du vasker bil.

 

Du har helt garantert opplevd at slangen til høyttrykkspyleren din setter seg fast under dekket og du må gå tilbake rundt bilen for å fikset det. Gloss Factory Slangespor løser dette problemet ved at du setter en i hjørnet på dekket. Gloss Factory Slangespor gjør det navnet tilsier og guider slangen din på "ruller" som gjør at du slipper problemet.

Turisimo Heavenly Dry

Heavenly Dry er et tørkehåndkle som måler 70cm x 90cm som gjør at du kan tørke hele bilen uten å måtte vri det opp. Heavenly Dry er også designet slik at det ikke blir for tungt når du tørker bilen og det fyller seg med vann.

 

Turisimo sitt tørkehåndkle er laget av høy kvalitetsmikrofiber med en søm som er utrolig myk. Dette gjør at du får en skånsom tørk av bilen samtidig som vi eliminerer farene man har ved å tørke med et pusseskinn. 

Chemical Guys Heavy Duty Bucket

Heavy Duty Detailing Bucket er bygd i matvarekvalitet. Materialet er kjent for sin styrke og høy motstand mot kjemikalier. Bærehåndtaket er lagd av skikkelig stål som hverken vil bøye seg eller knekke under tung last i bøtta. Heavy Duty Detailing Buckets er 2,3mm tykk - 30% tykkere enn mange av konkurrentenes standardbøtter.

Turisimo Wool Wash Mitt

Turisimo Wool Wash Mitt er en vaskehanske av mykt syntetisk ull som løfter hele opplevelsen til nye høyder.

 

Er du opptatt av en skånsom vask så er dette vaskehansken for deg. Turisimo Wool Wash Mitt glir lekende lett over overflaten, faktisk en at de glatteste vaskehanskene vi har prøvd. Samtidig holder det syntetiske stoffet på masse såpevann som igjen bidrar til å minimere sjansen for vaskeriper.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Alternativer
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
182346