Detailers Choice Microfiber Detailerens utvalgte mikrofiber

Detailers Choice Microfiber

Detailerens utvalgte mikrofiber

Varenr: 171286_bun
798,-
-+
100+ stk på lager
ProduktinfoHMSDokumenterTilbehørProduktanmeldelserAndre kjøpte også
Produktinfo

Dette er det perfekte mikrofiber kitet for deg som er opptatt av detaljer. Her har vi plukket kun beste kvalitet, av de produktene vi ikke kan klare oss uten. Dette er kvalitet for den kresne detailer.

Detailers Choice Microfiber inneholder

Chemical Guys Happy Ending Ultra Plush, 3 stk

Chemical Guys Happy Ending er fantastisk gode mikrofiberkluter spesielt beregnet for "the final step". Happy Ending gir deg den perfekte avslutning på detailingen! Chemical Guys Happy Ending er en serie mikrofiberkluter laget av blandingen 70/30 polyester/polyamid. Disse klutene sikrer en ripefri og myk avtørking av vokser, forseglinger og quickdetailere.

 

Happy Ending er laget spesielt med tanke på sensitiv og myk lakk, og har derfor et lavt forhold av polyester.

Mikrofiberklut Softplush Edgeless, 3 stk

Mikrofiberklut Softplush Edgeless er en "2-sidig" klut, i den forstand at det er to ulike sider. En side frotté, en side "long-pile", eller langhåret som vi bør si på norsk. Den myke, kantløse kluten er ideell for siste finish av en lang detailer jobb, eller som en ekstra skånsom klut underveis. Enten du jobber med å få en glansfull, perfekt lakk, eller du jobber med "shining" inne i bilen. Perfect sammen med f.eks. Quick detailere inne i og utenpå bilen.

Turisimo Perfectly Fluffy, 3 stk

Perfectly Fluffy er en langhåret myk mikrofiber med 400gsm som egner seg til sluttsteget. Turisimo Perfectly Fluffy er perfekt til å tørke av voks, coating eller andre beskyttelsesprodukter som du liker å bruke.

 

Ved at den har 400gsm og langhåret mikrofiber oppleves kluten som en av de mest skånsomme klutene på markedet. Kluten oppleves så fin og myk at du nesten verger deg mot å bruke den på lakken. Dette gjør også at den er super effektiv til å bruke innvendig i bilen på delikate oveflater som pianolakk og lignende som ofte får riper fort.

Chemical Guys Grå Microfiber Applicator, 2 stk

Skånsom, lett og fin applikator i myk mikrofiber. Chemical Guys Premium Mikrofiber Applikator er det ideelle valget for påføring av hvilket som helst av dine favoritt Chemical Guys produkter. Om det er voks, sealere, glazer, skinnkremer eller dressinger du skal påføre, så vil disse applikatorene gjøre jobben skånsomt og effektivt.

Gloss Factory Window Scrub Pad, 2 stk

Gloss Factory Window Scrub Pad ble laget for å gi en effektiv og miljøvennlig dyprens av glass.

 

Det kan være vanskelig å få rutene helt rene fra sevje, insekter og andre forurensinger. Dette vil ødelegge sikten din, skape problemer for vindusviskerene og være sjenerende. Heldigvis hjelper Gloss Factory Window Scrub Pad deg til å få til dette.

Gloss Factory Chenille Sponge

Gloss Factory Chenille Sponge er en svamp med skånsom chenille mikrofiber.

Chenille Sponge er perfekt for deg som ønsker å vaske med svamp men forsatt vil beholde skånsomheten til mikrofiber. Chenille Sponge holder mye såpevann, er skånsom å vaske med og har et strikk på baksiden som enkelt sikrer svampen i hånden din om det skulle være ønskelig.

Turisimo Heavenly Dry Towels, 2 stk

Turisimo Heavenly Dry Towels tørker du bilen på sekunder, raskt og skånsomt. Med to mindre håndklær kommer du lettere til over alt, de er enklere å vri opp og du er helt trygg på at håndklærne ikke kommer i bakken under tørking. Turisimo Heavenly Dry Towels etterlater en overflate uten «streaks» og uten fare for å ripe opp lakken.

Turisimo Microfiber Cleaner, 500 ml.

Turisimo Microfiber Cleaner er et middel laget for å rengjøre mikrofiberklutene dine på en effektiv og skånsom måte.
Vi bruker mikrofiber produkter til å vaske bilen, tørke interiøret, tørke av polish og alt annet tenkelig innen bilpleie. Klutene blir derfor møkkete, fyllt opp av produktrester og kan noenganger miste den gode følelsen og egenskapende sine.

HMS


Dokumenter
Tilbehør
Produktanmeldelser
Andre kjøpte også
183044